Pereiti prie turinio

Gruntas

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Klaipeda

Gruntas's Achievements

0

Reputacija

  1. Sitas su saku smulkintuvu atrodo ispudingai, na va idomu koks jo apetitas realiai yra, bandau visur ieskoti ir nelabai kur randu apie tai parasyta. Jeigu registruojasi kaip traktorius tai traktoriaus teises teks issilaikyti skambinau pardavejui bandziau issiaiskinti kaip registruojasi tai negalejo pasakyti nes vokiski dokumentai kuriuose lygtais parasyta zkv ir teige kad kai sunkvezimis ir lengvasisi buna buna kitokios raides.
  2. Dariukas, labai tu čia šauniai ir išsamiai parašiai dėkingas labai visa informacija man naudinga su sunkiaja technika ankciau niekada nebuvau susidures. Del kuro sanaudu bandziau surasti internete kazka bet nelabai pavyko cia manau nelabai imanoma suzinoti kiek jis valgo, kol nepradesi naudoti. Kilometrazas man kelia itarima, turbut nera sudetinga ta kilometraza pakoreguoti. Reikia mastyti logiskai taigi cia kelininku technika konkreciai sniego peilis priekyje buvo, tai kilometru irgi turetu buti prisukta normaliai, nebent ispanijoje jis buvo ekspluotuojamas
  3. Tai kaip suprantu mano tokia ideja unimoga naudoti kaip traktoriu reiketu mesti is galvos, pritarianciu nera ? Sitas JBC apie kuri Lincas kalbi speju tikrai kainuoja daugiau kaip 10K euru. O ir paprastu traktoriu kainos ziaurios, dabar uz padoriau atrodanty t-40 praso 3-4K euru o ka ten jau kalbeti apie MTZ-82 Bet jeigu visgi sugalvociau neatsisakyti minties. Perkant unimog i ka reiketu atkreipti ypatinga demesi? Kokios silpnesnes sio modelio vietos? Kiek teko pasiskaitineti internete tai konkreciai sitame Unimoge U90 stovi sprinterio variklis tai manau su motoro remontu problemu dideliu neiskiltu.
  4. kategorijas kiek man zinoma galima issilaikyti, su jomis negimstama turiu C.
  5. Sveiki, esu visiskas naujokas todel bukit atlaidus. Galvoju pirkti Unimog ir ji naudoti zemes ukyje, konkreciau zoles smulkinimas, pjovimas, bei nedideli darbai miske (medienos traukimas ir pan.)Kodel butent unimoga? mano zemiu lokacija labai plati t.y. ismetyti zemes gabalai po skirtingus rajonus, tai traktorius per letas tokiems darbams tektu puse dienos vaziuoti nuo vieno iki kito lauko. Konkreciai nesu apsisprendes del Unimogo modelio. Noreciau sulaukti patarimu koki modeli reiketu rinktis, kurie modelliai labiau tinkami tokiam darbui, kurie galbut ekonomiskesni ir t.t. Siuo metu esu nusiziurejas sita varianta, http://www.skelbiu.lt/skelbimai/mersedes-benz-unimog-u-90-22111203.html gal kazkas galetu pakomentuoti kazka apie sita modeli? Lietuvoje nera labai daug parduodamu Unimogu, gal kazkas pirkote uzsienyje, taippat butu malonu kad pasidalintumete savo patirtimi. Teko girdeti kad kai kurie priregistruoja unimogus kaip traktorius ar tai sudetinga padaryti?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.