Pereiti prie turinio

kazys

Nariai
  • Pranešimai

    86
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

kazys Pranešimai

  1. ... iš  sklypo negalima išvešti, pernai draugas kasė prūdą, tai kasėjai, jokiais būdais nesutiko ir neleido išvešti, jeigu kas užmatytu, licenzijoms iškarto ate

    I kita savo sklypa galima. Iskastas ir isveztas ne vienas prudas.
  2. draugas dirba, bet kai džipą pardaviau, tai keletą metų pagalbos ir nereikia. Paskutinį kartą labai sunku buvo - čia gal prieš penketą metų. O standartiniai šeimos ir firmos automobiliai eina standartiškai, teisingai.

    Ne labai koks draugas ;)/>

  3. jai kokius 7cm tai nedoug,galima apsieiot ir be USA, ilgesnes spirokles ir padarit bodylifta.pas mane viskas praktiskai originale,tik spirokles airnmanai,ir stabelizatorei prekij nuimti,jai noreciou kiski kelt tai jou kelciou kebula no remo,kad svorio cenntras liktu kuo zemio.

    P>S cia tik mano nuomone :)/>/>

    O Libertis turi rema? :blink:/>

  4. Nesenai nupirkau 2004 2.4l 108 kw cherokee.Nuo pat pradzių jis man pasirodė kaip prisvilęs,važiuojant virš 100km/h jaučiasi kiekvienas vėjo gūsis ,bet galvojau ,kad gal jam taip ir priklauso :huh: Rusų forumuose rašo ,kad tas variklis gan linksmas max 180km/h(man daugiau 130 isibeget npavyko)Gal kas pasidalintų patirtimi ir ispūdžiais ape šį variklį :salut:

  5. Ir geri akomulatoriai kartais nuseda.Durangas prastovejo para laiko nepilnai uzdaryta bagazine, o ten dega ne viena apsvietimo lempute ,o sesios.Reikes pirkt kitus laidus...

  6. Vakar reikejo uzvest su laidais 4.7 dodge tai tik starteris "caksi" ir nulis emociju.Pakrovus akomuliatoriu uzsivede be problemu. :unsure: Laidai praktiskai nauji, bet su jais jau buvau uzvedes ne viena auto.Gal cia kokie amerikonu "privalumai"?

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.