Pereiti prie turinio

resident

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Miestas/Klubas
    Vilnius
  • Pomėgiai
    4x4

resident's Achievements

0

Reputacija

  1. prie to paties - kiek gali kainuot grand cherokee np249 razdatkes grandine+keitimas?
  2. siaip gana tiksliai tas kompas rodo. tiesa tik tada, kai jo neresetinant nuvaziuojamas tam tikras km skaicius/suvartojamas tam tikras degalu kiekis. kiek teko skaityti forumus/paciam eksperimentuoti - kompo parodymai ir faktines sanaudos skiriasi tikrai palyginus nedaug. cia apie vidurki kalbu, ne apie "realiuoju laiku" rodoma kuro sunaudojima, kuris tikrai kartais buna "is lempos" .
  3. motul sintetika butu labai teisingas pasirinkimas.
  4. jei teisingai suprantu tau reikia kazko tokio? http://cgi.ebay.de/CHRYSLER-Adapter-ISO ... dZViewItem o del originalios magnetolos pakeitimo kita - kiek girdejau jei yra infinity garso sistema, tas keitimas nera toks paprastas... bet as ne elektronikas, negaliu tiksliai pasakyt:(
  5. na siurpoka:). as per metus tenuvaziuoju ~25000km, o kadangi grand'as yra antra masina - tai pernelyg baisiai nesijaucia... na ir detales grando uzsienyje pigios, tas irgi siek tiek mazina bendrasias islaidas. beje pasiziurekit http://www.sc-liquidations.com puslapi (jie turi ir savo parduotuve ebay.com). tai firma nebrangiai pardavinejanti likviduojamu imoniu prekes, tame tarpe ir kai kuriu amerikietisku automobiliu dalis. wagner firmos grando kaladeles kainuoja 9.99 usd, stabdziu diskas ~10 usd... be problemu siuncia i Lietuva
  6. 95m grand cherokee su 4.0l. varikliu. uzmiestyje 12-12,5l, mieste 18-19l benzino.
  7. atitinkamai brangs ir benzinas. jau dabar zinoma, kad kuro akcizai dides ~12 proc nuo naujuju. o del atsipirkimo - http://autodujos.lt/ yra skaiciuokle. daugmaz tiksliai skaiciuoja.
  8. cia daugiau sportinis interesas, pasiskaicius rietenu ivairiuose jeep (ir ne tik) forumuose. :roll: plius dar prisiminimai is asmenines praktikos (honda + vairo stiprintuvo skystis : rekomenduojamas originalus vs. kito gamintojo)
  9. padiskutuojam apie automato alyvas? susiduriau su dviem kardinaliai priesingom nuomonem - vieni (iskaitant ir jeep.avtograd.ru) kategoriskai teigia, kad i jeep automata galima pilti tik Mopar ATF Plus (ir netgi kazkokio konkretaus tipo, 7176), kiti (tame tarpe gyvai automatus tvarkantys meistrai) teigia esa nera esminio skirtumo kokia alyva bus naudojama, su salyga, kad analogas bus kokybiskas. tai kaip vistik yra ir kokia jusu patirtis siuo klausimu? nes ka jau ka, bet automata priziuret nuoretusi...
  10. dekui visiems uz atsakymus. neisigilinau i jeep.avtograd.ru - dabar pradejau skaitinet atidziau ir isties radau daug atsakymu, tame tarpe ir i dar neuzduotus klausimus:) kaltas... del termomovos - neturiu galimybes palygint, tai tegaliu konstatuot - UZIA:) ir garsiai. del tepalu - zinoma, dezes ir kt. tepalu keitimas yra saraso virsuje. del serviso Kaune - cia tas kuris yra techniku(?)g.? jau teko girdeti apie ji, reikes uzsirasyt. nes kiek skaiciau si foruma - Vilniuje situacija su tokiu masinu meistrais nekokia (nors gal situacija pasikeite?). apie dalis Kaisiadoryse irgi teko girdeti - gal galite imest ju kontaktus? ir dar vienas klausimelis apie gamyklinius masinu atsaukimus remontui. jeep.com puslapyje ivedziau VIN koda ir gavau pranesima, kad buta atsaukimo del "JEEP BRAKE ROTORS (INTL ONLY), 2001.11.30), ir kad maniskis auto (europinis, beje) nebuvo nuvarytas i servisa siai problemai isspresti. ar tai reiskia, kad nuvarius masina pas atstovus Lietuvoje, sie ja patikrintu ir esant reikalui kazka pakeistu nemokamai? Beje didziulis viesas ACIU klubieciui Jonas6x6 uz technine ir moraline pagalba apziurint si auto!
  11. Sveiki, ka tik isigijau 95 JGC limited, 4l, NV249 razdatke. kadangi su Jeep iki siol neteko tureti reikalu, buciau dekingas uz trumpa konsultacija nes keli dalykai man truputi neaiskus. konsolej laikas nuo laiko vis uzsidega Service 4WD Switch. paleidau savidiagnostika - gavau 4wd Switch Failure pranesima. kiek teko skaityti net'e - tiketina kad kaltas daviklis? kur jo ieskot, ir kaip patikrint? razdatke visalaik "All Time pozicijoje". tepalo slegio daviklis vos spustelejus gaza zashkalivajet ir siaip sokineja pirmyn atgal pagal nuotaika. nesu turejes auto su tokiu indikatoriumi - gal cia viskas ok? neveikia galinis valytuvas - kaip supratau cia irgi jeep'u dazna beda ir be ardymo turbut nieko nesuzinosiu. spidometras kartais veikia, kartais ne - nuo kurio galo pradet ziuret? neveikia priekinio lango valytuvu "intervalinis" rezimas - ar cia problema rankeneles kontaktuose, ar ieskot kur giliau? na ir paskutinis, labiausiai nerima keliantis dalykas - pavazinejus ir islipus is auto, juntamas gana stiprus svilesiu kvapas, nors kazkokiu ypatingu tepalu/skysciu pratekejimu nenustatyta. taip pat planuoju keisti visus tepalus/skyscius - ka rkomenduotumete naudoti (ar ieskot Mopar, kaip rekomenduoja gamintojas), ar vistik tinka ir kitu firmu tepalai)? kitose auto naudojau Motul - likau labai patenkintas. taip pat - gal kas nors turite Owner's manual? nes service manual jau radau. is anksto dekui uz atsakymus. nemuskit labai, jei kokio nonsenso uzklausiau - pasitaisysiu:)
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.