Pereiti prie turinio

panzerfist

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas panzerfist turinys

  1. kokie galimi skirtumai tarp europiniu ir amerikiniu modeliu jgc2.7 crd, kuris variantas butu priimtinesnis.
  2. gal patarsit kur fronterai 2,8tdi stumokliniu ziedu ieskoti
  3. Sveiki, gal kas galėtų paaiškinti ka daro solenoidas kurio surblyje. Patikslinsiu: bent 2.8tdi kuro siurbyje yra keletas solenoidų: yra užgesinimo solenoidas arba kitaip - vožtuvėlis, kuris nutraukia kuro padavimą - su pastaruoju viskas aišku - matėm, žinom. yra solenoidas, ant kuro siurblio korpuso viršaus, padavus srove - pasikeičia variklio darbas, berods degimas paankstėja. Ilga laiką tokios žinios tenkino, lyg ir viskas aišku buvo. Pastaruoju metu toks įspūdis, jog lyg ora pradėjo į kuro sistemą traukti - mašina dūsta, trūkčioja, galiausiai gęsta. Bet jeigu mano minėtam vožtuvui duodi srovės - problema dingsta - grįžta trauka, apie joki "dusimą" nė minties nėra. Pradžioj manėm, jog koks vamzdelis pratrūkęs ar kažkas panašaus, bet apžiurėjus jokių nuotekių kuro sistemoj nepasirodė. Tai vat kame klausimas - gal kasnors su tokiu reikalu yra susiduręs? Žinau, jog dauguma pasakys: pasitikrink vamzdyną, sujungimus ir tt. Visa tai jau padaryta. Laukiu minčių dėl to nelemto solenoido na ir dėl to dusimo. Ačiu.
  4. tai kaip supratau uzdejus belarus turbina nelieka aps. voztuvo jei varikli max aps alkuninis laiko ,jei dar varzybos .kokia nuomone ,apie siuos variklius ,kokios dar bedos buna
  5. tai ka tie2,8tdi tokie sumauti turbinu klausimu ,kad visi srotai tusti.as irgi turiu toki dziaugsma . kodel turbinos trumpai laiko . pritaikiiau 2.5 audi kol kas atlaike 15000km
  6. Atremontavo "Turboservisas" Fronterai turbina gerai - 20000km važiuoja viskas normaliai,sukasi ir tikuosi dar ilgai suksis (tpfu tpfu tpfu per kairi pety) Principe - vieninteliai kurie apsieme tvarkyti turbina per Lietuva. Kam dar prireiks su tokia beda kamuotis - praktiškai galima negaišti laiko ir važiuoti iškarto tenais.
  7. sveiki, nekuriant naujos temos- klausimas susidurusiems su fronteros ar trooperio 2.8 tdi motoro turbinos problema: baigia visai nusibaigti, tepala ryte ryja. praktiskai visi lauzynai ismaisyti, meistrai remontuoti neapsiema- nera detaliu. Uzdaras ratas kazkoks... Frontera 96 metu, viskas smagu butu jei ne turbo. Gal kas nors su tokia problema susidure?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.