Pereiti prie turinio

Dileriux

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    blikas999

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius
  • Pomėgiai
    4x4, drag traukos lenktynes ir t.t.

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

Dileriux's Achievements

0

Reputacija

  1. Temos atnaujinimui skoduke pasikeliau, dabar visai pateniintas priekis manau pakilo 2-3cm galas ir gi panasiai nematavau kiek buvo ir dabar nea. Tačiau man atrodo aukštesne nei stock Scout 1. Rašau nes liko komplekčiukas priekiniu intarpu. Padaryta pagal brežinuka, tiko idealiai , tik ui nepigi medžiaga... dariausi keleta komplektu, visi surado savo šeimininkus. Liko tik vienas. Medžiaga atrodo Polimidas PA 6 G. Atiduodu už savikaina. 60€ Ka domina i PM
  2. Butent šioje kartoje apie kuria tu kalbi ji yra Torsen IV karta, ji jokiu papildomu diff lock'u neturejo, ji naudojo EDL. Liaudiskai tariant blokiruotes imitacija. Veikimo principas per stapdžius pristapdant juos , kad visi vienu metu meginu suktis, bet čia jau open diff. Butaforine sistema.
  3. Gražios foto, tiksliau gražiai užsodintos audi kaip suprantu irgi quattro buvo? Na tokioje pievoje užsedus, jau tik giliau kasies. Nepraėjus iš eigos pasėkmės aiškios. Šaunuoliai, kad išsilupot vieni kitus.
  4. Už 1500e tu paimsi zaniuchana visureigi.. paprasta sena tiesa, Pigiai gerai nebūna... kaip ir Gerai pigiai.. 4motion nera blogas dalykas, tačiau reikėtu prisiminti ir tai , kad visureigio ar 4x4 automobilio išlaikymui pinigu reiks daugiau. Subaru Forester turint maža biudžeta ko gero butu geriausias sprendimas. Mašinos kantrios iki negaliu..
  5. Neišlaikiau bent sūnaus paklausk, kaip jam žiuris ta kia? Nes mano akims tai tragedija... jaunam žmogui tokia mašina ibrukt neatsiklausus jo nuomones, o vien tik savo interesus žiūrėti... biškuti netokiam amžiui auto.. čia tik draugiška kritika.
  6. Dekui. Zinosiu kur kreiptis. Is kapralono ar poliretano iseitu spausdinti?
  7. Iškylo beda kur gauti tokiu šaibu? Gal esate susidure kur galima ju pirkti? apie tekinima pagalvojau, kalbėjau įmanoma. Reik matmenu. Turit pasiulymu?
  8. Galingai (Y) patiko mintis. BUTINAI pasidomesiu ar iseitu igyventint
  9. Sveiki, gal kazkas esate susidures su skoda Octavia Scout A5 vaziuokles liftinimu? Be proto kelti nenoriu, taciau gamintojo deklaruojamo 18cm klierenso truksta, jai dar pas mane tiek like. Noreciau pakelti bent 2-3cm. Pasiulymai? Deti didesnes gumas po amortiku lekstem? Ir kiek ju aplamai buna aukstis?
  10. B4 syncro pasaratis naudoja viskozes mova. O ji kaip zinia nera labai patikinima. Vien gamintojas deklaruoja kad movos uztenka 150-200t.km. Jai masina ivaziuoja 500t.km netvarkyta visko mova cia jau prasideda anomalijos. Jai jau domina passatai tai verciau rinktis B5 ar B5+ jie naudoja torsen diff'a(IV kartos) ta pati zymioji quattro sistema. B6 haldex mova.
  11. Turiu B5+ 96 kw + remap 6 begiu. Universalas, 2004 metuku, Gana konfortiskas minkslas, lyginti su Skoda Octavia I-II 4x4 tai tikrai konfortas didesnis visom prasme ir barskutis mazesnis. Bedu per metus turejau tik generatoriaus itampos lygintuvas nusoves buvo. Kaladeles keiciau, sankba ok varyklis ok, su vaziuokle dar bedu neturejau nieko nedariau nebilda kolkas. sanaudos siaip nera mazokos po miesta vln malantis apie 8.5-10 ziema visada, Vaziuoju tikrai nekaip pencininkas ir kuras dazniausiai nekalones. Trasoj 100km/h vaziuojant galima sutilpti su 5.5-6 litro. Minusas gal kad varykliui truksta sweikatos(kol turba neuzpucia) tarkim jai pradedi i statu kalna vaziuoti sustoji ir vel vaziuoji uzgesta... uzgesta jai neprasuka ratu arba ant sankabos reikia jau pielinti. O prasukus ratus visus naudos mazai sukibimas dingsta.. V6 2.5 Tdi 132 kw isvietos jau truputi geriau nes varyklis pats turi smarves, tik tiek kad ju varykliai nera stiprioji vieta, kaip ir siurbliai.
  12. Sveiki turiu klausyma o beda tame kad X-tail 05m 2.2dCi miega galas tiek ant AUTO , tiek ant LOCK "rura" velkasi visai nereguoja...(jokiu treckejimu nesigirdi) tiesiog miega galas.. Klausymas: X-trail'e panaudota Haldex sankaba ar vizko-moza? auto nemano gero draugo, todel aiskinuosi Info, konkrecios info kokia sistema nepavyko rasti.. speju Haldex? bet noreciau isgirsti kazkiek zinanciu zmoniu nuomone be visu off-topic.. Jai haldex sistema tai analogiskai kaip visu sistemu stovi siurbliukas kuris paduoda tepala spaudimu ir elektromagnetas pajungia gala suspaudes disku paketus? Gal butu protingu pasiulymu nuo ko pradeti ieskoti galu?
  13. More SMOKE more POWER!

  14. na taip, tiesiog gal netaip vaizdziai paaiskinau kaip kad tu, bet mintis ta pati... daugiau ten nera kam...
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.