Pereiti prie turinio

volvotrucker

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    kaunas

volvotrucker's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki.reikia info butent apie si modeli is turinciu ji zmoniu,ar kazkada eksploatavusiu.kaip laiko sie 2.5 benzo varikliai,ar su dujom gerai draugauja?bei kaip automatine deze dirba,ar buna kokiu ipatyngu gedimu.dar klausimas ar sie varikliai gerai ikaista(palyginus su dyzeline versija)ar salta ziema prisildo masinos salona.kokie vaziuokles ten gedimai,ar smarkiai rudija sis modelis.zinau kad priekiniai sparnai plastikiniai.na belekokia tikra ir vertinga info lb reikalinga.aciu
  2. bandysiu tau padet.mano uosvis pensininkas, pasineses ant volgu.zodziu detaliu turi nemazai.bet jo sharakteris sunkus,nezinauka pavyktu suderet.vakare atsiusiu tel.nr.reikalas butu Kaune.
  3. volvo sunkvezimio automatas toks kad taip dirba.dar prie vairo yra svirtele ja perjunges prietaisu ekrane uzsidega E+.pagal volvos skaiciavimus ir praktikoi,riedejimas nuo kalno su tokia funkcija(momentines kuro sanaudos 3L/100km)yra taupesnes nei tiesiog riedet ijungta pavara(momentines sanaudos 0L/100km).ta prasme auto gali daug toliau nuriedeti.na cia turbut jums ir nelabai idomu :rolleyes:kas liecia sauguma ir pagal regitros egzaminavima kad negalima riedet ijungus laisva pavara,cia tas negalioja.uztenka prisiliesti prie stabdzio pedalo ir automatiskai ikala deze pavara.taip kad uzgest varikliui neimanoma
  4. tai statyt nereikia ant N.tarkim ant volvo sunkvezimio automatine deze imeta i neutralia tam kad taupytusi degalai,isnaudojant inercija,ar riedejima nuo kalno.
  5. nazinau,pas mane ir bmw,bet tik zemiau 60 imeta.o sharanas imeta tik zazkaip keistai.tarkim smarkiai uzgazavus,kad ir prie 80.ir nereikia statyt ant N.
  6. toks klausymas turinciu jgc;ar vaziuojant nuo kalno,ar smarkaiau isibegejus ir atleidus akseleratoriaus pedala isijungia deze i neutralia pavara?Kaip pvz.pas bmw zemiau 60 km/h imeta i laisva,apsukos nukrenta.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.