Pereiti prie turinio

MindeMMM

Nariai
  • Pranešimai

    2
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    VIlnius

MindeMMM's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki, Jei ne per vėlu su atsakymu, bet kaimynas šalia turi šį katilą (kostrzewa fuzzy logic 25kw) tai tikrai galiu daug papasakoti apie jį. PATARIMAS jokiu būdu neimti nes: 1. Grūdai ten nedega. 2. Katilo valymas gana problematiškas, nes reikia laukti puse dienos kol atauš, kad galėtum lysti į vidų valyti.3. Deginant vidutinės kokybės granules dažnai reikia valyti patį degiklį, nes dažnai nulaužia apsauginį šneko varžtą. 4. Standartinis šnekas po kurio laiko užsigalanda ir pradeda malti granules ko pasekoje vėl lūžta apsauginis varžtas.(granulės turi būti labai kietos ir geriau 8mm). Pats kūrenuosi tik geros kokybės granulėm. Tikrai palyginus su kitu kuru (grūdai, šiaudų granulės ir t.t) yra mažiausiai problemų bei mažiausiai pelenų. Visas kitas kuras yra 10k daugiau pelenų. Lyginant tarpusavyje kuro rūšis reikia įvertinti (be peleningumo) dar ir kuro kaloringumą, nes rezultate gali išeiti ta pati kaina tik žymiai daugiau darbo lyginant su granulėm. Jei turit pigių malkų geriau ne kombinuotas granulinis, bet malkinis pečius + atskirai granulinis arba įmontuojamas degiklis. Jei turit pigių grūdų tai jas degina (tikrai žinau, kad degina gal kas žino papildys kitus modelius) šis katilas GRANPAL jau 5 metai. Minusai kūrenant grūdus arba šiaudų granules: didelis peleningumas, daug kondensato (labai chemiškai agresyvus tas kondesatas, todėl reikalingas specialus kamino įdėklas (paprastą greit suėda rūgštys, bei katilas taip pat kenčia nuo tų rūgščių).
  2. Sveiki, Gal kam bus naudinga. Patrulio lempos y60 pirkau GARBUS uz BIG centro. Indiskos lempos kaina 13lt uz vnt. Nebuvo problemu TA.
  3. Sveiki, Taip pat pastebėjau, kad pradėjo leisti mano GQ 2,8 radiatorius, net 3 vietose. Naujas NISSAN apie 2000lt. Servisas pasiųlė radiatorių už 1500lt. Dėl seno pirkimo abejojau, nes nėra garantijos ar irgi nerpadės leisti. Radau AUTOGIDE skelbimą, kad parduoda patrol radiatorius. Naujo kaina 800lt su PVM. Šį variantą ir paėmiau.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.