Pereiti prie turinio

robe

Nariai
  • Pranešimai

    137
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

robe Pranešimai

  1. Šiandieną vieną apžiūrėjau. Pasakysiu taip - pagal vidų tolimoms kelionėms tikrai patogesnis Discovery3, TLC vidus turi tik vieną privalumą prieš Disco - rankenas ant stoikių. Kaip bebūtų, kelionėse svarbu ne tik vidus bet visų automobilio sistemų patikimumas, pirmiausia variklio, važiuoklės ir pakabos

    Dėl patikimumo vienareikšmiškai rinkis tik spyruokles,  nes su kirviu teko gultis kad ištraukti šaką įstrigusią šalia pagalvės, tolimoj kelionėje būtų kritiška pradurti.

  2. Na pasidalinkit ispudziais ir foto po isigijimo, labai idomu ;) as ir pats pries menesi isigijau 120 122kw automata ir esu labai patenkintas, jau spejau i ukraina nulekt, kelioneje labai talpi ir ekonomiska masina, o mieste taip pat pakankamai ergonomiska, minusu neizvelgiau. Patarimas jei ruosiates ja tobulinti tai manau geriau paprasta pakaba, ne hidro, gal auto kietesne bet rupesciu maziau, o automatas siam auto puikiai dirba visose situacijose, tik uz automata ;)

    Jeigu auto bus naudojamas kasdien aš tik už automatą, bet kai pasineriu iki tiltų ir tenka prašokti ilgesnes distancijas tai pasvajoju ir apie mechaniką ir apie blokiruotes, nes tos blokiruočių imitacijos ....... daug dūmų iš stabdžiū. Bet šiaip labai galingas 183Kw., puikus auto.

  3. Ačiū už atsakymus, bet pažersiu dar klausimėlių:

    122 kW ir 127 kW skirtingi varikliai? Jei taip, kame skirtumas apart galios?

    Yra kėbulai su atsarginiu ratu ant galinių durų ir po bagažine. Be šio matomo skirtumo gal dar yra skirtumų konstrukcijoje?

    Koks skirtumas tarp TLC 120 ir 125 ?

     

    Ačiū už atsakymus, bet pažersiu dar klausimėlių:

    122 kW ir 127 kW skirtingi varikliai? Jei taip, kame skirtumas apart galios?

    Yra kėbulai su atsarginiu ratu ant galinių durų ir po bagažine. Be šio matomo skirtumo gal dar yra skirtumų konstrukcijoje?

    Koks skirtumas tarp TLC 120 ir 125 ?

    120 keturduris. 125 dviduris  abiem  zapaskės gali būti ir ant durų ir po apačia, kėbulai identiški tik galinės durys kitos.

  4. bet tai ten tures tos skaidrios stiklu plasmase ir uztrautuka isius nauja? kotai abejojiu.

    Man reikėjo vieną užtrauktuką pakeisti, tai įsiuvo dar geresnį už originalą ten kur furoms tentus siuva (šiauliai KAUKAS), o dėl skaidrios reikia klausti.

  5. o tai tas zvakiu keramikas is kur jus imat? ar buna atskirai pirkt ar zvakes draskot papigiai kokiu nors prisipirke?

    Tereikia nuvažiuoti pas pažystamą motoristą, tai jie naudotų žvakių klėbiais turi. Tai žvakę įsispaudi į spaustuvą ir nupjauni metalą aukščiau keramikos, tada ištrauki šerdi iš keramikos. Vieną ar dvi sugadini, o toliau pats supranti ką ir kaip reikia pjauti, kad keramika liktų sveika. Ir taip galima veltui prisigaminti kalną purkštukų.

  6. vieno 500 ltr/min. neužteko, tai teko antra prisijungti ir viskas ok. Dar vienas pastebėjimas kas darysirės būtinai prieš smėliabačke pasistatykite kondensato surinkimo filtrus, be jų labai vargau su smėlio užsikišinėjimu prie iššėjimo kranelio.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.