Pereiti prie turinio

plastikinis kuro bakas XJ


jagrius

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki :)

 

Ne per seniausiai mano XJ (jeep cherokee) vel pateike nemalonia staigmena- ryte po kuro baku radau radau ispudingu gabaritu dyzelino bala. Nedelsiant buvo suorganizuoti ACHTUNG ABTEILUNG'as kovai pries kuro netekima. Nuemus apsaugas vaizdas ne per daugiausiai nudziugino- jei taip ir toliau, iki Maskvos tikrai nenuvaziuosim. Gerbiamas RUDINSKAS-GRAUZINSKAS-VEZINSKAS i kuro talpykla jau buvo isikibes rimtai ir paleist jos nesiruose. Laikinai problema uzdusinom su PETRO-PATCH komplektuku, taciau ateitis slepesi miglose ir neaiskybese. Teko griebtis interneto ir telefono, kur suzinojau kelias ispudingas zinias:

1) Originalaus OEM bako isigyjimas apie 1500 lt. (cia jei pirktis naujutelaiti)

2) Naudoto apysveikio apie 400 lt (panevezieciu srotas)

3) Visi kas is arciau detalemis (salia Kauno)- Nacialnyka baken kaput biznec, jau seniai parduotas

4) Kaisiadoriu dzipu srotas maloniai pareiske kad turi ir kainuos gana kukliai- apie 150 lt. Nuvykus ir apziurejus paaiskejo kad bakas tinkamas tik uosvei dovanot- ant tiek buvo sulankstytas, be to pora kart stuktelejus plaktuku nuo jo atsoko gana ispudingi rudziu gabalai atverdami dar neregetus (o gal uzmaskuotus didesniu rudziu horizontus), o Kaisiadoriu dzipen servisen aborigenai visa gerkle kvaksejo, kad baken ist sehr gut- kein problem, benzin nevarveten.

Tai vat sedejau ant kelmo, kaukiau ir keikiau visus is eiles- savo aplaiduma, kad per 5 metus nei kartelio nezvilgtelejau po kuro bako apsauga, godzius OEM pardavejus, pavevezio srota ir tik prisiminimai apie Kaisiadorininkus praskaidrindavo liudna tikroves suvokima- su PETRO-PATCH isgyvensiu max menesi.

Pabandziau uz Kauno ribu- Vilniuje esantis jaunikaitis pareiske, kad turi plastikini (plastmasini- kaip pavadinsi, nepagadinsi) XJ kuro baka. Dyzeliukui. Pradzioj subalvonejau ir stveriausi manualu bei visokeriopaip gerbtino internet resurso http://jeep.avtograd.ru/index.htm kur vienok pasirodo benzinui tokie keitimai visai imanomi. Paskum dar nustveriau 2000 m. XJ elektronini manuala- jap pasirodo kad ten tikrai raso apie plastikini kuro baka dyzeliui....

REZIUME: gal kas nori siais sunkiais krizes laikais uzsidirbt papildoma pinigeli ir pagelbet nemoksai t.y. man ibrachlint plastikini dyzelino baka nuo 2000 m. JEEP CHEROKEE XJ 2.5TD i 1995 m. JEEP CHEROKEE XJ 2.5TD. Be to aisku laukiu komentaru, patarimu ir t.t. ir visa kita :)

 

Pagarbiai: Jagrius

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • po 4 mėnesių...

Na galų gale XJ kuro bako keitimo odisėja eina link pabaigos :) Pagal gabaritus Grand Cherokee plastikinis kuro bakas puikiai įtilpo. Teko pakeist įpilimo ir nuorinimo šlangas- tam panaudoti atitinksami perėjimai :study: Liko išsprest "smulkutę" problemą- kuro lygio daviklio parodymų koregavimas.... :study: daviklių varžos nesutampa- pilną baką atitinka 3/4 rodyklės parodymų.... Teoriškai turėtu but nesudėtinga- vietoj ZJ kuro daviklio įstattyt xj daviklį ir pakreipt "teisingu kampu" :huh:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.