Pereiti prie turinio

Gazo užsikirtimas MP II


alex45

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki

Turiu MPII 2,5td viena nepaaiškinama problema. Kai važiuoji pirmu,antru bėgiu gali mynt gazą nors iki dugno viskas gerai, bet kai perjungi aukštesnę pavarą pradedant 3 ir iki 5 ir pasiekus 2000aps/min gazas užsikerta.Galvojau kad trosas, bet jis vaikšto be problemų.Anksčiau būdavo tokios nesmonės, bet tik stbdant stipriai tada apsukos pakildavo ir tuojpat nukrisdavo, o dabar užsikerta važiuojant.Bandžiau važiuojant atidaryti kapota ir galvoju iššoksiu sustojus ir pasižiurėsiu kas ten vyksta, bet kai pradedi stabdyti visiškai nesutojus apsukos nukrinta :blink:.

Turiu viena pamastymą, bet nežinau ar tai gali būti susija. Vakar keitėm viena iš varžtų galiniam ratui prisukti ir truputi paslinkom ABS žieda,ten yra 3varžteliai bet atgal jo iki galo surenkant neprispaudėm.Tai sakau gal ABS daviklis kur prie to ABS žiedo kažkaip ne taip nuskaito del to kad žiedas ne vietoje ir smegenis suka kompui, kuris kažkokiu tai būdu gazuoja,bet iš kitos pusės gazas juk ne elektroninis.

Prašau PADĖKIT

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 metų...
  • po 4 savaičių...

Kaip ir rašiau anksčiau, kad užsigazuoja. Tai ten pasirodo taip turi būti stabdant kai kelio danga slidesnnė ar žvirkelis suveikia ABS, o kai jis suveikia tai ir suveikia tas įrenginukas kuris sujungtas su gazo svirtele ir dabar neatgaminu vakumo ar kaip pagalba tipo palaiko apsukas kad neuždūstu variklis ar pan. (MITSUBISHI centro išaiškinimas :D ) Kol nesuveikia ABS tol neturėtu tas kartotis, aišku gali būt ir kita bėda kaip man buvo keičiant rato varžtą jei ABS žiedas neteisingoje padėtyje sukasi tada gali savaime užsikirtinėt.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.