Pereiti prie turinio

ar apsimoka?


Rekomenduojami pranešimai

yra variantas keistis trumpa ispana 92m(2.8td) i ilgaji 87m(33td).kad ilgas man tinka ypac-talpesnis,o seima nemaza turiu ir visur nori vaziuot.su trumpuoju susidures ir bendrauju gana seniai,bet apie ilgaji ne ka tezinau.gal kokius niunsus turi.Help :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as irgi turiu trumpa NP GR vis dazniau kila mintis pasikeisti i ilgaji GR del tos pacios priezasties (talpumo)su mazais vaikais usknisa karstitis,jei vaikai butu didesni tokiu minciu tikrai nekiltu,ir pravazumas trumpojo kurkas geresnis sporte ir rimtesnese pakatuskese labjau tinkamas o del keitimo bijau kad neisulitu triperiuko nes maniskis kaip laikrodukas nei salciu nebijo ir vazuokle tvarkinga + patobulinimai kainavo taip ir negaliu apsisprest :roll: nebent kas pasiulitu gera varijanta na abmien

 

o tau jei ne i rimtesnes varzibas manu reiktu pasvarstit abmiena, as turejau senuka 7 vietu 87m del talpumo tikrai patiko ,jei apsispresi sekmes mainuose

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

va ta ir esme,kazkokiu labai jau rimtu offroadu nedarau bet kartais tenka mazaji istraukinet ir su traktorium.todel ir aktualu ant skiriasi ju pravazumas.baidausi kad nuo vilko ant meskos nebutu.3.3() tai zveriskai gundo,o kaip i tolimesnes keliones ar nors kiek komfortiskesnis ilgasis?nes siuo metu ilgesniam kruizui zmonos fordeli naudojam..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na mes su momo gr'u buvome karpatuose tai istiese sedines (jo gala biski modifikavom ten stovi per visa dugna daiktadieze specialiai butinai ekipiruotei kelionems) pripute ciuzini megojom geriau nei palapiniai gavosi. Trumpame to nepadarisi. Pravazumas manau neblogas priklauso nuo tarpines. Nezinau kaip NP bet NP GR gan kietas ir krato ilgesne kelionese (na pas momo stovi dujiniai Koni amortikai gal delto) seip pravazumu nesiskundziam kartais tekdavo ir trumpus GR'us traukti is balu. Gal minusas tai kad baze ilga ir gali atsigult kur nors ant pakilimo, bet jug yra gerve pasijungi ir isitrauki.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jo,buvau apziurejau.varyklis 3.3td pagal garsa jokiu priekaistu,pakaba normaliai viskas,rekmas ok,visa kita taip pat gerai funkcionuoja,bet reikia duru,slenksciu,ir siaip gerai pavirint ir perdazyt..visumoj sako damoku 1000lt ir keiciames.atsisakiau vienareiksmiskai.nors 3.3td oj kaip gunde..bet nuo minties keist i ilgaji neatsisakiau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.