Pereiti prie turinio

"Krasta-auto" ir automobilio atnaujinimo kampanijos - "RECALLS"


Klaustukas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, tokia istorija - sėdžiu rusų jeep forumuose ir gan dažnai pas juos sutinku gamyklinio broko taisymų istorijas. Kadangi turiu naują pirkinį, kuriame kaip ir bet kuriame automobilyje vistiek yra kažkokių trūkumų, sugalvojau patikrinti atšaukimų istoriją. Susirandu puslapį https://www.mopar.com/en-us/my-vehicle/recalls/search.htmlsuvedu savo mašinos vin ir matau kad priklauso 5 atšaukimai iš kurių 2 dar nepadaryti. Susirandu google "Krastos" serviso Jeep padalinio vadybininkų kontaktus, parašau mandagų laišką su užklausimu, gaunu mandagų atsakymą kad bus paruošta informacija ir po savaitės gaunu skambutį su pakvietimu apsilankyti jų servise. Nuvažiuoju, labai mandagiai mane aptarnauja, ir po pusdienio jų darbų pasiimu pataisytą ir nuplautą automobilį. Remonto metu buvo pakeista užvedimo spynelė - mechaninė ir elektroninė dalis, paliekant seną raktą, bei perrašyta visa transmisijos programinė įranga. Ir aišku man viskas visiškai nieko nekainavo. 

Laiško esmė - likau labai maloniai nustebintas dilerinio serviso darbu ir požiūriu į klientą nors mano mašinai jau 11 metų ir nežinoma mašinos pogarantinė istorija.

:)   :salut:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nupirkau norveguose avensi 2003m. Ir reikejo paskirstymo dirza keisti.variau pas dyleri i solorina. Viskas labai maloniai, plius pasake kad du atsaukimai, tai kita syk pries gryzdamas i lt suderinau laika, ir pakeite maloniai ir nachaliavai vairo paduske ir kabli. Senas masina o kablys naujais dazais blizga, grazu ziuret :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dariau ir Jeep ir Chrysler.

 

Bet, su paciu pirmu atsaukimu labai suvargau (truko gal 2 ar 3 men), nes Krasta atsisake tvarkyti motyvuodama, kad atsaukimas galioja tik Amerikoje, ko pasekoje, buvo susirasyta tiesiogiai su amerikonais, kurie nuleido viska zemyn iki pat Kauno Krastos ir viskas buvo sutvarkyta bei atsiprasyta. Visa tai ivyko pries panasiai 5-6 metus, taigi matyt padejo visiems ateiciai isvengti tokiu nesusipratimu :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man pries keturis metus krasta Wj-tui keite sedyniu sildymo elementus pagal recalla. Jiems uz darba sumoka chrysleris pagal recalle nurodytas laiko normas, ikainiai ten geri, todel jie taip noriai tokiais darbais uzsiima. Bet kaip bebutu, jie chalturina neblogai. Pagal racall aprasyta keitimo procedura, jie sedynes turejo issiimti ir tada jas tvarkyti, pas mane jie tai dare neiseme sedyniu, masinoje radau nemazai pridraskyto porolono. Matomai taip gavosi greiciau, nesvarbu, kad keisdami sildymo elementus jie gadino sedynes.

 

Šiaip tie atstovai man nelabai patinka. Buvo su atsiskaitymu problemu viena karta (man kokius du menesius del ju kaltes permoketu pinigu negrazino) ir siaip poziuris toks idomus, pvz jie neturi wj prisijungimui kompo, atvaziuoji, tipo galime pabandyti, negarantuojame, kad gausis, bet betkuriuo atveju uz darba reikes sumoketi, zodziu, gali būti taip, kad sumokesi apie pidisoka vien uz tai, kad jie pabandytu jungtis  ir pasakytu, kad negali, nes ju kompas nepalaiko wj...

Redagavo Rytisss
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.