Pereiti prie turinio

JGC WJ 2.7CRD dezes kulisos beda


Zydrunas

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas buvote susidure neissijunge ir parkinga ricegas,sustoja ties N ir viskas,gal zinot kokios tenai bedos buna...gal kazka isardzius reikia sutepti ar kazkas suluzta...

Nes pakolkas neardziau nieko...

ar issprendei beda.mano deze siandien vel sudurniavo.nuvariau patikrint kondicionieriaus freono lygio.buvo trukumas tai isleido likuti .ir isvaziuojant i kita serviza isijunge avarinis rezimas. gal 7km.pavazivau tuscia sistema. tikrino kur kur freonas dingsta.itarineja kompresoriu nes karstas buvo.paprasiau kad vel uzpildytu freonu.o uzvedus ismete klaidas p0702 p0836.ar sitam modeli viskas susije avariniu rezimu dezes.dabar net parkingo neleidzia ijungt uzvestai bet nevisada,ir avarinis vaziuojant tai isijungia tai issijungia.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Zinok ne...nes lenvidas sake ziureti varlyte stapdziu gal tesiog ji grybauja bet ji tvarkoj pilotas veikia stopai dega,ne tame cia beda pas mane,man toks itarimas,kad kulisoj kazkas negerai nes aplink begiu ricega pasirode kazkokios rudis lenda,reiks operuoti man ji:)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Trina ir jungiasi utenoi bet reikia gedima salint trinimas nepdes.arba trumpa laika.keistai pas mane ant P ir N padetis mil lempute uzgesta a

nt R ir D uzsidega.kartais vaziuojant uzgesta tada deze idealiai dirba.oi nervuoja atrodo masina turi o vaziuoti negali.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai deze uz dyka keicia?

 

O pas mus Lietuvoj kas nors ka nors už dika daro? Ipač jeigu ju kosiakai? WJ -čia "legendinis "Jeep. Kol važioja tai super,bet genda bele kada. Turejau 3 metus WJta taip ir nesupratom viens kita,teko parduot.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.