Pereiti prie turinio

MPII Check engine klaida


rvalkeris

Rekomenduojami pranešimai

Po paskutinio sudalyvavimo Zarasuose kai nuskendo kompas turiu kažkokią bėda: kol važinėju mieste tai viskas lyg ir normoj, bet pavažiavus užmiestyje pastoviu greičiu užsidega raudona lemputė "Check Engine" :x . Pirmus kartus tai net buvo pasidarę taip kad mašina pradeda sprigti pakėlus apsukas virš 3000 aps/min. :? Bet atjungus akumą viskas vėl atsistoja į normos vėžes. Pastaruoju metu tas springimas kaip ir neatsiranda, bet lemputė užsidega. Lyg ir nieko bloga, bet nervina kai dega kažkas raudonai. :evil: Šiandien pasiėmiau pabandymui kitą kompą, bet pavažiavus didesniu greičiu - vėl tas pats. :evil: Kame šaknys? Gal kas žinot kur vietą nuskaityti klaidas su kompu Kaune?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

situacija tokia, atvaziavau i kolonke isjungiau varikli uzpyliau kuro o kai reikia kurt varikli, ijungiu degima, uzsidega check engine ir nesikuria, kuro surbliukas veikia. Buvau nuemes klema nuo akumo porai valadu, net kompa atjungiau, bet nepagelbejo.

Klausimas ar dar yra ka tikrint namudinem salygom ar temt i servisa?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš irgi pan problema turiu tik kad pas mane viskas kuriasi ir veikia. Patikrinau su paprastu testeriu su rodykle prijungęs du kontaktus nuo fiškės kur diagnostikai pajungti. Tai pas mane išmetė 11 klaidos kodą - deguonies sensoriaus klaida. Linkai kaip padaryti tai:

angliškai:

http://www.troublecodes.net/mitsu/

http://209.85.129.132/search?q=cache:Gy ... clnk&gl=lt

rusiškai:

http://www.pajero.us/repair/mpi_code.shtml

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Del klaidu kodu kaip ir viskas aisku, pagal sroves impulsusu turetu indikuoti klaidos koda. Taciau jokios sroves toj fyskej nera, ar tai reiskia, kad kompui xana? Gal kas is kaunieciu galetu prilekti su tokiu pajeru pabandytumem kompus sukeist, zinoma sugaista laika kompensuosiu ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Viskas išsisprendė bent jau kol kas gerai. Nuskaičiau su analoginiu voltmetru prijungęs kontaktus prie kompo - išmetė 11 klaidą. Kas reiškia arba lambda zondas arba jo laidas nekontaktuoja. Pakeičiau laidą - vis tiek tas pats, tada zondą ir viskas ok dabar. Dėl to zondo tai nieko blogo nesijautė, tik kaip vėliau paaiškėjo degalinėje, kad benzą kibirais srebia.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.