Pereiti prie turinio

KZJ 73 habai mechaniniai


Rekomenduojami pranešimai

Gal kas paaiskint kaip yra istikruju su tais avm 463 habais mechaniniais vietoje elektriniu.Pas mane skyliu 10 ,habas tvirtinasi 6 varztais bet jeigu haba uzdedi ant sponkiu  atitinka tik 4 skyles.Kolkas mintis  habe pragrezt skilutes dvi ,ir tada atitiks sesios skyles.Arba nupjaut tas sponkes .Kaip teisingiau elgtis ir aplamai kodel neatitinka ,gal tie habai skirti tik anglam ir japonam o europieciam kitokie eina ??? 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nežinau kaip 73,bet kai keičiau automatinius į rankinius 78 ,tai reikėjo keisti ir stabdžių diskus,nes jie skiriasi,neuždėjau niekaip.Disko centro išnešimas storesnis pas automatinius ,tai nėjo ant granatos iki galo užmauti ,kad uždėti fiksatorių,skyles irgi netiko , diskai tiko nuo 70 senuko ,kur su rankiniais habais.Tiesa,habus dėjau Aisin.Greičiausiai ir čia bus tas pats.

Redagavo aidasdav
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sponkiu nepjauk tik jos reikalingos.nelaikys habai .nutraukines varztus.o siap rusu forume paskaityk.ten buvo apie tai.nepamenu bet viskas ten ok .kazka perstatyt reikia ir viskas.buvo tokiu kurie pjove sponkes, o jas atai pertatyt i kitas vietas reikejo ar panasiai. susirask tema

 

http://www.land-cruiser.ru

Redagavo cliff
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.