Pereiti prie turinio

Perforatorius Powersuper 800w


raganauskis

Rekomenduojami pranešimai

turiu omeny ne pigesni ne nei 35eu, o is pigesniu markiu, jau gi rasiau tau kad imk einhel ir arba rebir ir tavo budai uzteks jei i zvyra nemetysi.

 

sitas pamaisyt gal ir pamasys, nu bet cia kaip tau paaiskint, pradekim siurba valgyt su sakutem ir bulviu kose su dantu sepetukais. nu kam to reikia.  juk nekosmosa kainuoja tie mikseriai. cia  sutaupysi 20eu ant mikserio ir ir maisysi su perfu  kaip su kairem dviem rankom menesi laiko kose kol pasimurisi :) nu ar verrta?

 

pavadinimas dar ne viskas, smugis yra viskas, kartais tie papigiaiski perfai yra nepegal kaina patvarus. vagnerio vienas paanasus i sita superpower atlaike 3metus kankinimu kol nepzairo gabalais :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kinpow tik statybinio feno nepirkit, nors ir kapeikas kainuoja, bet neatidirba uz jas, man issiaize po kokiu 3val naudojimo :D  aiksu ten garantija kazkokia buvo, gal ten net kaip kinpow surinktas nekokybiskai pasiteike, bet neveziau net tvarkyt, neatrode verta del keliu litu  gaist laiko, tik daugiau tokio nebepirkau

vibracinis slifuoklis, berods apie 10eu, gana neblogai sudetas, jau zarnos paleistos, pasiziurejau kas viduj dedas, bet  irgi atidirba savo kai nieko geriau po ranka nera :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.