Pereiti prie turinio

ALI expres


darius

Rekomenduojami pranešimai

Panasiai kaip ebay tik kinijoj, atsiskatymas kreditine kortele, siunciuosi daznai smulkmenas visokias, uztrunka vidutiniskai menesy, kartais iki dvieju. Patikimumas sioks toks yra, negavus prekes gali iskelti byla pardavejui. Stambesnes prekes griebs muitine, gausi susimoketi pvm, grubiai nuo 150€ prekes vertes, muitas +pvm. Jei turit kazkokiu klausimu klauskit, bandysiu padeti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kartais pro muitine praslysta, cia kaip pasiseka. DRL lempas apvalias siunciausi, jau antri metai dega, led darbines siunciausi 4 vnt, dvi pries metus, dvi pries pusmeti, normaliai viskas. apskritai is mazdaug 100 siustu prekiu, gal trys neatejo bet pinigus grazino.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Irgi apsipirkineju. Jeigu prekiu verte iki 10eur, tai dazniausia siuncia su kokiu nors kinietisku sekimo kodu, kurio nesimato musu paste. Rimtesnis pardavejas ar didesnei sumai siuncia su normaliu tarptautiniu sekimo kodu. Stengiuos pirkti iki 22eur, kad nemoket mokesciu. Kelis kart muitine prase deklaruot, uzpildziau forma post.lt, prisegiau pirkimo puslapio printscreena ir viskas praejo. Reikia rinktis kuo geriau ivertinta pardaveja, pardavusi daug prekiu ir skaityti atsiliepimus apie preke.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.