Pereiti prie turinio

Nepriklausomi ekspertai


znk888

Rekomenduojami pranešimai

Pries 5 metus i mano dzipa ivaziavo ukininkas, tiksliau jis is salutinio isvaziavo, o as jam reziau i traktoriaus sona. Draudimas paskaiciavo 4000 lt, Nepriklausomas ekspertas 7500 lt. Tai ta 4000 lt draudimas iskart pervede, kaip negincijama suma, kai pristaciau popierius is nepriklausomo, pervede likusius.Reikejo ten su jais pasilojiti, koki men, bet 3500 islosiau. O kaip patys draudejai sako, jiems liepta skaiciuoti kuo mazesnes sumas, nes nors vienas is 10 negincija, ir tai jiems pliusas. O siaip bijo jie tu nepriklausomu ekspertu isvadu, nes bylinejimosi teisme atveju, teismas vadovaujasi nepriklausomo isvadomis. Beje, kai pateikiau i draudima nepriklausomo eksperto isvada, dar pridejau ir ceki uz jo suteiktas paslaugas, bei prasyma apmoketi tas islaidas, kurios buvo patirtos del ju kaltes, tai po keliu skambuciu i draudimo centrine kontora, bei pagrasinimo susitikti teisme, pervede ir tuos 300 lt :cheer:

Reiskia nieko blogo kad pervede, klausiau ar padengs nepriklausomo eksperto islaidas, atsakymas-cia jau paciam reikia samdyti ir padengti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Gal kam pravers, baigesi mano istorija su TLC. Sausio 14 diena nunesiau nepriklausomo eksperto isvada i draudima.Ekspertas automobilio rinkos kaina nustate 6500 EUR, remonto samata virsija automobilio ten kazka del ko netiklsinga remontuoti. Likutine verte apskaiciavo 3980, tad prie draudimo ismoketos 2200 sumos, vakar pervede likusia dali. Tiek ziniu, ekspertas kainavo 160 EUR berods.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane panasus varijantas,sudauziau runneri,draudimas pasiule 1800e ir remontuoti,parodziau nepriklausomiem tie ivertino 5000e, priskaiciavo 3500e.(rado ties priekine sake sulinkusi rema)Dabar draudimas pareiske kad nurasys.Ar galesiu as ji atstatineti,?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.