Pereiti prie turinio

Auksto slegio Oro linija ratu montavimo pistoletams servise


Gaspis

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki , gal yra cia dariusiu ar zinanciu kaip paciam pasidaryti oro linija ratu montavimo pistoletams,. Maciau vienam ar kitam autoservise vieni isivedzioje auksto slegio 25bar  melyna vamzdi vandentiekio , kiti tiesiog balta trisluoksni kuris atlaiko tik 10 bar. Kaip is tiesu? ir dar maciau isvedziota su tokia alkunepost-5261-0-19261700-1443371840_thumb.jpgpost-5261-0-50367000-1443371840_thumb.jpg kam ji skirta?

ar reikaligas kondencato nuleidimui kokia talpa?

DAr domina kokio diametro vesti pagrindini vamzdi magistralini, ir koki geriau atsakoms ?

gal kas pasidalins mintimis ar dirbantys autoservise,  gal pas ka galima vilniuje prilekti pasiziureti,

buciau dekingas

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai kad daugiau kaip 8atmosferu retai kokiam irankiui reikia, bent jau as tokiu neturiu visai. o skaidrus trisluoksnis atlaiko tiek i valiais. turiu pajunges ant tokio viniakale. slangas tampomas ir sen ir ten po strojke jau eina 3 metai, kol kas gyvas visas, tik prie pat antgalio jau itrukes, nors dar ne kiaurai. arba gali naudoti dujom skirtas slangas, jos ten storesnes ir kietesnes. jei darai stacionariai, tai kondensatui  reikia rinktuvu, kaip 2oj fotkej pas tave. bent jau as tikrai taip daryciau

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Autoserviso ir ne tik pneumatinių įrankių - gaikaviortų, ten kokių šlifuoklių (turbinkių) darbinis slėgis 6,3 bar. Duosi gerokai perdaug - nelaikys įrankių variklių sparnuotės, ten tokios tipo tekstolitinės. Nuo per didelio slėgio linksta ir išdyla ties rotoriaus briauna.

Vamzdynai yra specialūs pneumatinėms sistemoms, mėlyni kaip foto, o šiaip jei 10 bar laiko tai turėtų užtekt, žiūrint kiek iš kompresoriaus duosi bet jie dauguma 8 bar, kai kurie 10 bar.

Darbo vietoje kur jungsi įrankį statosi sausintuvas (išcentrinis filtras), tepalinė ir slėgio reguliatorius, ten viename bloke 3 daiktai. Filtras sugaudys kondensatą, tepalinė kapsi nuo srauto ir tepa įrankį, su slėgio reguliatorium nustatai darbinį slėgį. Toks blokelis statosi kiekvienam įrankiui.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.