pika`sso Atrašyta Gruodžio 14, 2015 Autorius Dalintis Atrašyta Gruodžio 14, 2015 plonai supjaustyk ir prie radiatoriaus per savaite bus gatava ir nereik jokios dziovykles Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Lince Atrašyta Gruodžio 14, 2015 Dalintis Atrašyta Gruodžio 14, 2015 Katik uztikau sia tema... lyg ir laiku pataikiau. Paimciau ir as keleta kg. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pika`sso Atrašyta Gruodžio 15, 2015 Autorius Dalintis Atrašyta Gruodžio 15, 2015 jau kaip ir paruosta. kai vaziuosiu i vilniu pranesiu. Lince atsiusk savo tel nr, jei nenori likt ant ledo Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kestelis Atrašyta Gruodžio 15, 2015 Dalintis Atrašyta Gruodžio 15, 2015 O aš ar papuoliau tarp išrinktųjų :-D Jei taip tai mano nr 868638019 Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pika`sso Atrašyta Gruodžio 16, 2015 Autorius Dalintis Atrašyta Gruodžio 16, 2015 numeriuka tavo turiu, gal rytoj busiu laisvesnis - zodziu pasuksiu butinai Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kestelis Atrašyta Gruodžio 17, 2015 Dalintis Atrašyta Gruodžio 17, 2015 Jau skanaujam. Drąsiai galiu rekomenduoti. Skanumelis Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pika`sso Atrašyta Sausio 9, 2016 Autorius Dalintis Atrašyta Sausio 9, 2016 ar bus dar norinciu? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
RimasK Atrašyta Sausio 10, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 10, 2016 Aš paimčiau 3-4 kg kaip visada. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
wialnias Atrašyta Sausio 10, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 10, 2016 gal galetum pavardint asortimenta mesu ir kainas? gali ir i pm, jeigu viesai nenori Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
remigutis730 Atrašyta Sausio 10, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 10, 2016 ar bus dar norinciu?i kauno puse nevezat mesos ? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Lukas888 Atrašyta Sausio 10, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 10, 2016 Kaune ir aš porą kg paimčiau Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kestelis Atrašyta Sausio 13, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 13, 2016 Aš ir vėl paimčiau kokius 3-4kg. Kai turėsi pasuk. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pika`sso Atrašyta Sausio 15, 2016 Autorius Dalintis Atrašyta Sausio 15, 2016 kaune jau domejosi sibirasss, kooperuokites ir atvaziuokit su viena masina, kai bus. iki vilniaus atvesiuasortimentas ir kainos yra temos pradzioj, dar prie to pacio, pagal pageidavimus,galiu parukyti triusi (naminis), vista (is cestos), zuvi (is maximos)galiu pasudyti ir parukyti Jusu atvezta mesa Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pika`sso Atrašyta Sausio 15, 2016 Autorius Dalintis Atrašyta Sausio 15, 2016 siaip, turiu galimybe ir pavytinti mesos (namu salygom) Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
RimasK Atrašyta Sausio 15, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 15, 2016 tai kada sekantis kartas ?o asortimentą visada galima papildyti - ar tai mėsytės pavytinti ar tai kokią vištą prūkyti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pika`sso Atrašyta Sausio 16, 2016 Autorius Dalintis Atrašyta Sausio 16, 2016 kad kazkaip mazoka norinciu, gal kiek veliau Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
glebas Atrašyta Vasario 4, 2016 Dalintis Atrašyta Vasario 4, 2016 Kaip ten su ta mėsa? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
RimasK Atrašyta Vasario 4, 2016 Dalintis Atrašyta Vasario 4, 2016 na jo, norisi vėl Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
narius321 Atrašyta Vasario 8, 2016 Dalintis Atrašyta Vasario 8, 2016 gal kas recepta turit,kaip uzsudyti ar marinuoti mesa pries rukant ir kiek dienu reik laikyti marinate?nes ko tai man nesigauna. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
RimasK Atrašyta Vasario 8, 2016 Dalintis Atrašyta Vasario 8, 2016 Čia beveik menas, gerai išrūkyti. http://medzioklinis.blogspot.lt/2014/09/mesos-rukymas.html.http://www.skanusmeniu.lt/2012/07/09/saltai-rukytasvytintas-kumpeliskumpis/ Mėsa nemarinuojama - čia ne šašlykas. Mėsa apdorojama prieskinių ir druskos pagalba.Po to reikia padžiovinti.Lašinius tėvas iš viso laikydavo gal 2 savaites druska apdėjęs. Geresnių lašinukų nesu ragaves. Fantastinius skilandžius senelė gamindavo. Ūkininkų turguje galima pagal skonį atsirinkti, nos kainos ten didelės. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kestelis Atrašyta Vasario 8, 2016 Dalintis Atrašyta Vasario 8, 2016 Geras produktas pigus nebūna ;-) Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
RimasK Atrašyta Vasario 8, 2016 Dalintis Atrašyta Vasario 8, 2016 tikrai taip, be to mėsa sausėja, tai išrūkius 100 kg paršiuką, išgaruoja 11-13 kg. o tai apie 60 eur. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
narius321 Atrašyta Vasario 9, 2016 Dalintis Atrašyta Vasario 9, 2016 dekui uz nuorodas,bandysim Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
darius Atrašyta Vasario 16, 2016 Dalintis Atrašyta Vasario 16, 2016 ukininku turgui sunkiai rasi geru mesu,ten viskas nustatyta greitam pelnui. Nemaisykit marinavimo su mirkymu acte, gali marinuot ir sausai ir suryme.Viskas pagal skoni su atitinkamu islaikymu, kuris suristas su temperatura, bei prieskoniu koncentracija, plius rukymo intensyvumas. Vo pavariau, a ne ? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pika`sso Atrašyta Vasario 17, 2016 Autorius Dalintis Atrašyta Vasario 17, 2016 ryt nakti atvaziuoja puse kiaules, taigi po geros savaites galima tiketis mesos Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti
Komentuoti gali tik registruoti nariai
Susikurkite paskyrą
Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.
UžsiregistruotiPrisijungti
Turite paskyrą? Prisijunkite.
Prisijunkite dabar