Pereiti prie turinio

Rukyta mesa


pika`sso

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 309
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

  • po 4 savaičių...

kaune jau domejosi sibirasss, kooperuokites ir atvaziuokit su viena masina, kai bus. iki vilniaus atvesiu

asortimentas ir kainos yra temos pradzioj, dar prie to pacio, pagal pageidavimus,galiu parukyti triusi (naminis), vista (is cestos), zuvi (is maximos)

galiu pasudyti ir parukyti Jusu atvezta mesa

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Čia beveik menas, gerai išrūkyti.

 

http://medzioklinis.blogspot.lt/2014/09/mesos-rukymas.html.

http://www.skanusmeniu.lt/2012/07/09/saltai-rukytasvytintas-kumpeliskumpis/

 

 

Mėsa nemarinuojama - čia ne šašlykas.  Mėsa apdorojama prieskinių ir druskos pagalba.

Po to reikia padžiovinti.

Lašinius tėvas iš viso laikydavo gal 2 savaites druska apdėjęs. Geresnių lašinukų nesu ragaves. Fantastinius skilandžius senelė gamindavo.

 

Ūkininkų turguje galima pagal skonį atsirinkti, nos kainos ten didelės.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ukininku turgui sunkiai rasi geru mesu,ten viskas nustatyta greitam pelnui. Nemaisykit marinavimo su mirkymu acte, gali marinuot ir sausai ir suryme.Viskas pagal skoni su atitinkamu islaikymu, kuris suristas su temperatura, bei prieskoniu koncentracija, plius rukymo intensyvumas. Vo pavariau, a ne ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.