Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

Stotelius teisus ir aš radau, nuo 98 eina tokie š...kai. Amerikonai siūlo trumpint TLC'80 bronzinę įvorę....ir dėt be adatinio, taip sako patikimiau...

O kazkas nesenei sake, kad jei idejo adatini guoli, tai reiskia racucha yra i nauda. Dar, Jurai, parasyk tai , kad visi perskaitytu... :) :) :)

 

Dar kartoju guolis standartine detale, o bronz ivore spec detale , kuria reikia gaminti toyotai. Todel guolis - pigiau ir nereiskia geriau , ka parodo ir praktika.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

ivore patikimiau, bet pvz pas mane guoliai adatiniai. pakeiciau vien del to kad visus guolius stebules keiciau, tai tuo paciu ardymu. bet is esmes masinai 15metu ir beveik garantuoju kad niekas to adatinio nebuvo keites, ir dar bet is paziuros neatrode visai iskleres. tai jei sitas naujas adatinis irgi tiek tarnaus tai man patikimumo pakankamai.

 

p.s.nissan terrane antram  bronzine ivore ideta

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Vat, beveik 6 metai,  100 kilokm,  35" padangos su 54mm išnešimu TLC'100. Apgraužė abi vidines bronzines įvores, adatiniai guoliai išbyrėjo patys iš stebulės vidaus, stebulės guolius pasikeičiau iš principo. Galima teigti, kad 35" kaliošiukus 100 pakenčia padoriai. Aišku tik medžioklė, jokios rimtos bekelės.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.