Pereiti prie turinio

np siurblys


Rekomenduojami pranešimai

turiu dar viena beda nesenei nusipirkau np senuka 3.3td ir dabar as ji uzgesinu tik ant begio nes raktuku neuzsigesina beroc kad prie siurblio truksta kaskokiu traukiu gal kas rimtos konsultacijos suteiks ar koke fotke atsius kaip ten turetu buti tos traukes Aciu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Greiciasiai traukute uzdaranti kuro padavima siurblyje yra atjungta pries parduodant nuo varikliuko (kuris valdo ja kai ijungi degima) ,nes jis uztrigo ant " uzgesintos" padeties .Gerai pikaso sako, nes tai ir yra beveik originalus uzgesinimas patrulio, tik traukute (i siurblio voztuva) traukia elektrinis varikliukas kuris daznai sugenda, o prasivedes troseli i salona turesi 100 proc garantija kad tai veix visada, be to si dalyka (mechanini gesinima)netgi privaloma tureti varzybose, o ralio varzybose salyginai tokei troseliai stovi is lauko puses kad reikaluj esant(avarija) ir kiti zmones galetu blokuoti kuro padavima..

tik reikia nepamirsti kad troseliu uzgesinus gerai butu padaryti kad jis fiksuotusi , nes troseliuj gryzus atgal (del originalios spyruokles ) realiai pastumus masina (ar nuriedejus nuo kalniuko) ji uzsiveda...

nors kitavertus dyzelio lengvai neprasuksi o saltai ir zvakiu pakaitinimo reikia..

vienu zodziu 5 metus atvazinejau su nesifiksuojanciu troseliu ir vargo nemaciau.. ir net jokios skyles i salona negreziau,- prakisau pro begiu svirties guma, trosas gavosi pilnai tiesus, be jokiu sarvu,- viskas paprastuoju budu. sekmes.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

galima ir el. vostuvas. bet kam bereikalingi vargai - tiesiog pasidarai normalu valdyma troseliu.

 

o siaip tai orginalus el. gesinimas dazniausiai sugenda del sudegusios relytes valdymo modulyje (tokia pilka dezute po skarda prie desinio akumo). perlituoji ir toliau vazineji kaip civilizuotas zmogus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.