Pereiti prie turinio

American Spirit 2015 - "amerikonų" sąskrydis Palangoje


Rekomenduojami pranešimai


3b9a6f300db6.jpg



 

Gerbiami draugai, kviečiame į kasmetinį tarptautinį amerikietiškų automobilių ir motociklų mėgėjų sąskrydį “American Spirit 2015”. Sąskrydis tradiciškai vyks Lietuvos vasaros širdyje Palangoje. Data liepos 31 - rugpjučio 1.

 

Pirmus svečius maloniai pasitiksime jau liepos 30d. Su nekantrumu laukiam bendraminčių su keturiais ir dviem ratais. Tų, kurie atvyks be savo geležinių draugų, tikrai neišvarysim. Mums svarbu, kad žmogus būtų geras ir mylėtų amerikietišką techniką.

 

Visa informacija www.americanspirit.lt

Registracija jau prasidėjo!

 

 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
chrysler-90-ears-lt.png

 

1925 metais birželio 6d. Walter Chrysler įkūrė kompaniją Chrysler Corporation. Pirmu kompanijos automobiliu tampa Chrysler Six. 1928m. korporacija perka “Dodge Brothers” kompaniją ir tampa trečiu pagal dydį JAV automobilių gamintoju. 

American Spirit organizatoriai sąskrydžio metu kviečia paminėti 90-ąjį Chrysler jubiliejų. Jubiliejaus proga paskelbta Best Of Show Chrysler-90 kategorija, iš dalyvaujančių Chrysler išrinksime geriausią.

Chrysler  savininkai užsiregistravę iki liepos 19d. gaus specialias jubiliejines gaireles, automobiliai bus pažymėti jubiliejiniais lipdukais.

 

Kviečiame Chrysler savininkus atitinkamai papuošti savo automobilius. Visi dalyviai turi suprasti, kad mes švenčiam Chrysler jubiliejų!

 


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
RENKAME SAVAITĖS #3 (2015 06 15 – 06 21) AMERICAN SPIRIT 2015 Facebook KANDIDATĄ! Spausk “patinka” ir daugiausiai surinkęs dalyvis bus pripažintas savaitės geriausiu ir sąskrydžio dieną bus apdovanotas specialiu „American Spirit 2015 FB FAVORITES“ puodeliu! Šios savaitės rinkimai baigsis birželio 28d. Balsavimas čia https://www.facebook.com/americanspirit.lt/posts/952151801495993

 

a99ec6b831fb.jpg

bc16cccc0b45.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Henry Ford kompanija ikure 1903.06.16 ir tai visu laiku garsiausias usa gamintojas, isgarsines visa sali, tai kodel svenciamas chrysler, kaip usa auto pradininko gimtadienis, kuris tik seke is paskos Henriui Fordui, usa auto pramones ikurejui ? :?:  :?:  :?: "FORD" buvo visos usa auto pramones kurejas, o jus svenciat kazkokio antraeilio koncerno jubilieju, net neprisimindami pirmo usa auto pramones ikurejo imones pavadinimo - geda   :salut::study:  :excl:

 

 

Redagavo Laumkelis2
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

is kur ištraukei kad "svenciamas chrysler, kaip usa auto pradininko gimtadienis"?

kiekvienas "American Spirit" renginys yra skiriamas kokiai nors amerikos automobilizmo raidos progai, sių metų renginys skirtas chrysler kompanijos įkurimui , nes 90 metu jubiliejus sukanka

2014 metais renginys buvo skirtas DODGE, 100 metų jubiliejus

2013  FORD, 110 metų jubiliejus

2012 CADILLAC, 110 metu jubiliejus

Redagavo laudrius
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...
AMERICAN%20SPIRIT_logo.png

 

2008 m. „American Spirit“ startavo kaip amerikietiškų automobilių sąskrydis. Vėliau pamažu jungėsi amerikietiškų motociklų savininkai. Renginio pavadinimas pasikeitė į tarptautinį amerikietiškų automobilių ir motociklų mėgėjų sąskrydį. Jau kelis metus aktyvus American Spirit dalyvis yra H.O.G. Vilnius Chapter Lithuania. Motociklų daugėja, o logotipe vis dar tik automobilis. Taigi, nuspręsta pagaliau apgyvendinti motociklą ir logotipe. Su malonumu pristatome naują „American Spirit“ logotipą.  Nuo šiol ženklas atitinka renginio pavadinimui – tarptautinis amerikietiškų automobilių ir motociklų sąskrydis American Spirit.

 

Dėkojame H.O.G. Vilnius Chapter Lithuania, kurių pajėgomis atlikta ženklo korekcija.

 

original69.png

 

Šiais metais renginys perkeliamas į naują vietą. American Spirit įvyks naujoje, modernioje Palangos miesto stadiono automobilių stovėjimo aikštelėje. Aikštelė yra asfaltuota, apšviesta, lengviau pasiekiama žiūrovams. Žiūrovai atvykę į šventę su transporto priemonėm, lengvai ras parkavimo vietą Klaipėdos pl. Nauja vieta yra arti senos renginio vietos, atstumas iki dalyvių rezervuotų viešbučių nepadidės. 

 

 

Vieta: Palangos miesto stadionas

 

 

Adresas: Sporto g.3, Palanga

 

 

Koordinates: N 55° 54' 29.254''E 21° 4' 13.587''

 

original71.png

 

Kategorijų pakeitimai:

- Kategorija YOUNGTIMER (Modelio gamybos pradžia 1981 – 2000m.) padalinta į dvi kategorijas EIGHTIES ( 1981 – 1990 m. automobiliai) ir NINETIES (1991-2000m. automobiliai)

- Kategorija NEWTIMER (Modelio gamybos pradžia 2001 – 2014m.) padalinta į dvi kategorijas Newtimer ( 2001 – 2010 m. automobiliai) ir NEWEST (2011-2015m. automobiliai)

- Kategorija PICKUP & JEEP (Visureigiai, full size pickup) padalinta į dvi kategorijas PICKUP (full size pickup) ir 4x4 (Visureigiai)

- Nauja kategorija MINIVAN (minivenai)

- Nauja kategorija SHOW CAR (reglamentas bus paskelbtas atskirai)

- Panaikintos kategorijos PROJECT IN PROGRESS, AMERICAN STYLE PROJECT, AMERICAN STYLE PROJECT BIKE

 


Renginio dieną gali būti paskelbtos papildomos klasės.

 

image2.jpeg

 

Šiais metais American Spirit organizatoriai kviečia dalyvius išbandyti savo jėgas orientaciniame ralyje. Pirmą kartą toks ralis buvo organizuotas 2012m. Gavome daug teigiamų atsiliepimų, todėl nusprendėm atnaujinti šias varžybas. Šiais metais galutinis ralio tikslas – Ventės ragas. Ralio dalyviai gaus kelio legendas ir turės judėti link tikslo sekdami nuorodas. Kelio legendoje nurodytas atstumas tarp sankryžų, ir judėjimo kryptis. Dalyviams būtina turėti šturmaną ir fotoaparatą. Dalyviai turės paveiksluoti atžymos taškus ir atsakinėti į mūsų paruoštus viktorinos klausimus. Ralis nėra greituminis, todėl atvykus į kontrolinius punktus anksčiau ar vėliau mūsų paskaičiuoto saugaus laiko gausite baudos taškų. Taigi galėsite judėti ramiai, grožėtis Vakarų Lietuva.

 

Dalyvius laimėtojus, apdovanos www.ploviklis.lt platinantis Lietuvoje „Pearl“ ekologiškas autimobilių plovymo priemonės be vandens.

 

Dalyvių dėmesiui! Ralyje dalyvauti galės tik tie dalyviai, kurie pareikš norą iš anksto. Dalyvių skaičius ribotas. Minimalus 20, maksimalus 50. Registracija prasidės liepos 20d. ir baigsis liepos 27d.

 

image11.jpeg

 

Dėmesio! Iki liepos 26d. skelbiama papildoma online registracija. Registracija čia http://www.americanspirit.lt/index.php/lt/registracija

Užsiregistravusiems papildomos registracijos metu organizatoriai negarantuoja renginio „dalyvio paketo“: lipdukai, renginio suvenyras, rėmėjų suvenyras.

 

Taip pat negarantuojama teisė rinkti geriausius Best Of Show rinkimų metu. Kiekvienas dalyvis užregistruotas iki liepos 19d. gaus balsavimo lipdukų lapą, papildomų balsavimo lipdukų kiekis ribotas.

 

Best Of Show online rinkimuose dalyvauja tik dalyviai užregistruoti pagrindinės registracijos metu (iki liepos 19d.)

 

Specialūs ženklai skirti Chrysler 90-mečiui gaminami tik užsiregistravusiems pagrindinės registracijos metu.

 

Pasibaigus papildomai registracijai (iki liepos 26d.) jūs dar galėsite registruotis renginio metu (garantuojamas tik minimalus dalyvio paketas: renginio numeracija, renginio dalyvio info lapas)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

is kur ištraukei kad "svenciamas chrysler, kaip usa auto pradininko gimtadienis"?

kiekvienas "American Spirit" renginys yra skiriamas kokiai nors amerikos automobilizmo raidos progai, sių metų renginys skirtas chrysler kompanijos įkurimui , nes 90 metu jubiliejus sukanka

2014 metais renginys buvo skirtas DODGE, 100 metų jubiliejus

2013  FORD, 110 metų jubiliejus

2012 CADILLAC, 110 metu jubiliejus

 

Aciu, Laudriau :-) Visiskai teisingai, Ford jubilieju jau minejom :-)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.