Pereiti prie turinio

1996 discoveris siaubingai dumija tik uzvedus


meinis

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki gerieji zmones,

 

zodziu turiu tokia beda. 1996 discoveris automatas 300 tdi su tuo bosch elektroniniu siurblio valdymu.  Atidaviau savo discoveriuka papimpinti. (pakelt vaziuokle, gerve idet, etc.) Atvaziavau pas meistrus lapkricio men. pries tuos didelius salcius. Pas juos ant kiemo per salcius pabuvo. Jie man paskambino, kad sunkiai uzsikure ir siaubingai dumija ir negali i garaza ivaziuot, nes gesta variklis. Isistume rankom i garaza, papimpino. Dabar reikia pasiimti. Nuvazaviau, bandem uzkurti. Siaubas, per kokias 20 sek. pilnas angaras juodu dumu. Uzsikuria kaip ir ok, bet iskart dumija ir visiskai nereaguoja i gazo pedala. Ilgiau padirbus (apie 30-40 sek) apsukos pradeda kristi ir variklis uzgesta. Ir siaubingi tamsus dumai. Pradzioje pagalvojom, kad po salciu pritrauke kokiu siuksliu i filtra. Patikrinom atstoinika prie bako, pakeitem kuro filtra, uzvedus pro filtro nuorintoja saliarka graziai bega, atsukom metalini vamzdeli i pirma purkstuka, irgi saliarka bega.

Kur toliau slieku ieskot? Kazkas su elektronika ? Klausiau meistru ar bededant gerve ir tampant laidus jie kokiu fiskiu netyciom nenumove, bet jie dievagojasi, kad viskas prasidejo, kai susiruose i garaza isivaryti tvarkymui. Check engine lempute nedega.

 

Saulius

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

panasus dalykas buvo kai interkulerio vamzdi skudura ikisau (na kad niekas neikristu dirbant) surinkau viska o skudura pamirsau visas servisas dumuose tirstose buvo. del vispilto gali patikrint. nuemes slanga nuo isiurbimo kolektoriaus kad imtu ora iskart o ne per oro filtra ir vamzdzius

Redagavo Mirka Kr
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai va. Kam idomu. Interkulerio slanga, kuri eina i turbina (tokia 90 laipsniu kampu lenkta) is vidaus atsisluosniaves gumos sluoksnis tokiomis klostemis ir patraukus ora, tos klostes uzkemsa oro padavima. Pats interkuleris svarus. Pasikeisiu slanga, tada ziuresiu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.