Pereiti prie turinio

alkotesteris buitinis


reniusj

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

 

nezinau buna jum ar ne bet kartais ryte pries vaziuojant prasipust asmeniskai norisi sau, nes kiek skaitau vos ne kasdien kazkur po reida. Tai vakar nusipirkau alkotesteri buitini is cia: http://www.alkotesteriupasaulis.lt/alkotesteris-alcosafe-kx-6000s4 aisku brangiau :) nu pagal pasakojima kalibruotas ir pan. bet idomu is kitu patirties ka jie rodo? ar isvis nebegert, ar netiket parodymais jo, ar mentovska pirkt?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tokie dažniausiai rodo pievas, aišku į didesnę pusę, todėl nėra blogai. Nulius iš ryto parodys teisingai.

 

Pats turiu tokį: http://www.alkotesteris.lt/?id=233

 

Iš pradžių turėjau kažką panašaus kaip tavo, nesąmones rodė, nusipirkau šitą brangesnį ir likau stipriai nustebintas. Lyginau su profesionaliu alkotesteriu, kurį naudoja pareigūnai, parodė lygiai tą pati.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai jei geri, gerk retai ir iki galo, o tada jau kita diena is vis ne vairuoji. O daznai gerti nesveika, mazai gerti - dengi na veter :) Nuo alkoholio labai daug skyscio prarandi - ira raumenys, gauni labai daug cukraus - auga pilvas. Nuo alaus tas pats tik dar moterisku hormonu papildomai gauni, tai krutys auga ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

toks-pasitikrinimas.. byski-neteisingas..... tuo momentu rodys ok... po val isgerus bet kokio skyscio jis gali-pakilt priklausomai nuo organizmo..ir bus kajuk...............rekomendacijos... isvis negert ...... turiu sia problema.... ir kariauju.. kencia bent 7 zmones aplink... ......Rimas teisus... reikia vertint ne tik savo bet. ir aplinkiniu...gyvenimus .nekalbant... apie autoyvikius......................

Redagavo Faberže
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.