Pereiti prie turinio

Opel vectra C pliusai minusai 1,9


ramuncikas

Rekomenduojami pranešimai

Nusipirkes as turiu vectra C, 1.9 cdti 110 kw universala :) Jokiu bedu kolkas nebuvo, nupirkau ir vazineju...aisku turiu tik 3men as ji, tai nelabai ka pasakysiu :)

 

Siaip man masina labai patogi, erdvi, bagazine monstrisko dydzio, telpa kas nori, savaitgaliais vis naudojuosi ja vietoj palapines kai su chebryte kur nulekiam. Traukos tas variklis turi jopapa kiek...vaziuoja tikrai smagiai. 3500km kuro vidurkis, vaziuojant 70% uzmiestyje gavosi 6.8l, bet koja mano tikrai gan sunki, tai bent pats nustebes buvau tokiom sanaudom.

Klausei del DPF, tai jo isprogramavimas kainuoja 200lt, na po to reikia ji ispjauti aisku dar, bet pridaves ji iseini i nuli, jei drauga garaze turi ;)/> O siaip nera didele beda tie filtrai, realiia uzsikisa jeigu vazineji labai ramiai, jeigu duodi sukiu jis prasipucia ir neuzsikisa..

 

Rudziu bent ant manosios vectros nera niekur nei kiek, viskas grazu svaru...na siaip masiniuku tikrai dziaugiuosi.

 

Kas is minusu kuriu nesusitvarkiau dar, tai neveikia cruisas ir parktronikai. Bet nelabai ir gilinausi dar i tai.

 

Patogus daiktas adaptyviniai zibintai, kur pasisuka posukyje, pripratau ir kitose masinose labai truksta....sport rezimas irgi smagus daiktas, masina pasidaro kieta, stabili ir traukos atsiranda kazkiek daugaiu :)

 

Minusas is eksplotacijos, tik spek pilti langu skysti vasara, kadangi pas mane ksenonai, plauna visada juos ir langa, tai iseiga didele labai :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.