Pereiti prie turinio

MP IV reduktorius


Vintage

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas netycia zinote kur pirkti galini MP IV reduktoriu su blokiruote 3.917 perdavimu. Kazkaip sugebejau as ji pribaigti, na bent taip mitso salone pasake. Reik kito, nes jie neremontuoja. Desines puses pusasis turi laisvos eigos aukstyn zemyn ir apsitepalave viskas, bet vaziavimui itakos kolkas neturi mano nuomone.

Redagavo Vintage
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu pats turi galimybe išsiimti reduktorių, jų remontu užsiima forumiečiai "Skrynia" ir "Denis2" (jie kartu dirba). Jie manau tikrai pasakytu ką reikia keisti (guolius, ribokšlius ir pan.). Jeigu galimybės pats išsiimti neturi tai yra forumiečių servisas: "Džipų servisas" (dėl tikslenės informacijos rašyk forumiečiams "Murzilka" (Auris) arba "Chuvak" (Marius), servisas "Romtesa".

Jeigu apsitepalavęs ir laisvas pusašis tai pakeisk ribokšlį ir guolį ir toliau važiuok, (gal dereėtų keisti abiejų pusių). Dalis as visada perku "Lirostoj", padarėo normaliom kainom.

Suprantu dėl pusašio, jeigu jis apsitepalavęs, ko gero susidėvėjęs ribokšlis ir guolis turbūt. O kokie požymiai rodo kad reduktorių reikia tvarkyti? Ką sakė mitsubishi servise dėl ko jį reikia keisti?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jie pasakė, kad reikia keisti, kadangi apsitepalaves ir turi laisvumo. As paklausiau o kodėl jūs neremuontuojate. atsakumas paprastas, pas juos pagal detaliu katalogus, neduoda net uzsakinėti nei guolių reduktoriaus nei kitų detalių, tik visas reduktorius.

tada paskambinau draugui, Ausegroje dirba, tai jis sakė, kad kiek tvarkė pajero, tiek keitė visus reduktorius.

Dėkui už informaciją reikės pirmadieni susisiekti su kolegomis. Gero savaitgalio!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.