Pereiti prie turinio

Vintage

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Nesakysiu
  • Miestas/Klubas
    Moletai

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

Vintage's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki, gal kas turi parduoti ar zinot kur nupirkti Bertone/Rocky galini pusasi (vairuotojo puses)? aciu.
  2. Jie pasakė, kad reikia keisti, kadangi apsitepalaves ir turi laisvumo. As paklausiau o kodėl jūs neremuontuojate. atsakumas paprastas, pas juos pagal detaliu katalogus, neduoda net uzsakinėti nei guolių reduktoriaus nei kitų detalių, tik visas reduktorius. tada paskambinau draugui, Ausegroje dirba, tai jis sakė, kad kiek tvarkė pajero, tiek keitė visus reduktorius. Dėkui už informaciją reikės pirmadieni susisiekti su kolegomis. Gero savaitgalio!
  3. visi sako, kad keicia visa reduktoriu is karto ko tik paklausiu, as su mielu noru sutikciau, kad kas man tuos guolius pakeistu. gal kas rekomenduotu normalu meistra vilniuje. nes pats neturiu duobes, o atsigulus priejimas prastas, nervu gadinimas tik.
  4. na ne, originaliai eina. radau lenkijoje. butent kokio reikia http://allegro.pl/most-reduktor-tyl-tylny-mitsubishi-pajero-v90-3-2-i4283642395.html o perdavimai tikrai 3.917 nes daug kas turi su tokiu perdavimu tik be blokiruociu, anglu privezta o ten turbut perka be blokiruociu dauguma.
  5. Nei vilniuje nei kaune neradau, tik be blokiruotes, o nuo III pajero netinka.
  6. Tada atsiimu as ji po aptarnavimo ir darysiu tvarka. ACIU!
  7. Sakai bus guolis ir viskas? Ten pusasei tiesiai i reduktoriu eina. Mane gazdina, kad bus satelitas kaltas ir gali buti korpusas isdiles. Ar cia bele, kad pagazdinti?
  8. Gal kas netycia zinote kur pirkti galini MP IV reduktoriu su blokiruote 3.917 perdavimu. Kazkaip sugebejau as ji pribaigti, na bent taip mitso salone pasake. Reik kito, nes jie neremontuoja. Desines puses pusasis turi laisvos eigos aukstyn zemyn ir apsitepalave viskas, bet vaziavimui itakos kolkas neturi mano nuomone.
  9. Sveiki, gal kas Rocky ar Bertone parduoda dalimis? reikia rankinio mechanizmo prie galinio rato kur yra (kaladeliu isplestukai ar kazkaip panasiai vadinasi) . Aciu!
  10. Viskas sutvarkyta. perdare ten kazkaip tai.
  11. Pasake, kad taip neiseina. o kas trukgdo as neusuprantu.
  12. Deja isdurti nebando, kadangi buvo ir pazystamas nuvaziaves. paprasciausiai yra beda tame, kad suka i kita puse pompa, atvirksciai viskas gaunasi. net patys nustebe buvo. google radau, kad su bmw xi bencininiais varikliais tas buna, bet ten uztenka veleneli tarpini pakeisti ir viskas pasidaro kaip reikia, o cia nesigauna, nes vietos nera. tad turiu dvi iseiti, arba pjaustyti, arba mesti linges virs tiltu, bet tada problemos su TA.
  13. Tai vat, o čia bertone stebuklų ten dar ne tokių yra, jame karterio išdubimas priešingoje pusėje nei variklio išimto iš bmw. kosmosas ten visiškas. bet auksrankiai sakė perdarinės karteri virins ten kažkaip, paėmima tepalo perdarinės, na tikiuosi priburs ten jie kažko. tvirtinasi ne prie karterio, ne taip pasakiau. bet vieta netinka uždėjus karteri. skirtingi karteriai.
  14. Ja uzdejus ji sukasi i kita puse. o nuo naujo variklio pompos negalima uzdeti nes netinka tvirtinimas karteryje. ar nebus variantas deti nauja karteri kuris eina virs tilto, ir kelti sita bertone, versti tiltus linges virs tiltu, tada karteris nemaisys. nes nesumastom kaip cia perdaryti ta pompa kad ji veiktu. nebent kas turit varikli toki pasiulyti
  15. Sveiki Kolegos, reikia pagalbos del bertone, 2,4 td bmw varikliu. Uzkale man variklis tad nupirkau kita is bmw senuko kazkokio. pakeite man ta varikli, karteri dejo nuo senojo variklio (bertone originalaus) ir netinka dabar tepalo pompa, kaip paaiskino meistras ja suka i kita puse tad pompa nesiurbia tepalo o pucia. Neisivaizduoju ka daryti, nes perdaryti nesugalvoja kaip, nebent daryti kapitalini senam varikliui. o tas nelabai apsimoka. Gal kas turi Bertone netycia varikli ar detaliu?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.