Pereiti prie turinio

Garazo statymas


Giedrimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, noriu statytis garaza, bet vis nenusprendziu is kokiu blokeliu muryti. Is pradziu ketinau is fibo, bet juos reikia armuoti kas 3 eiles, o ir kaina nemaza gaunas. Dab galvoju is arko 18cm plocio. Gal kas placiau apie ju pliusius ir minusus zino?

Pridedu faila, kad daugmaz zinotumet apie koki pastata kalbu.

3 var.pdf

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o tai armavimas poblema? gi nesunku tinklo atpjaut ir idet. is fibo seip statosi greiciau, blokeliai lengvesni ir didesni. pjaustosi su paprastu rankiniu pabeditiniu pjuklu.

o silikatiniai blokeliai tas pats kas plytos baltos tik didesni. neduosiu kelniu prisikt, bet man rodos kad juos irgi armuoja.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siluma geriausiai laiko duju silikato tokie kaip aero, ytong ir pan. ne viena gyva pavyzdi zinau kad pasimurija, vidu isirengia, isikrausto givent ir tik tada isore pradeda siltint putplasciu. tai plikas blokelis buna 2-3 metus, ir nesiskundzia zmones kad salta

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galiu patvirtinti nuosavas namas pastatytas is ytongu 40 cm plocio ir jokio apsildymo papildomo nera tik tinkas, Pirmame aukste jokiu problemu su siluma, bet visdelto 5 cm polistirolo nepakenktu.

siaip visu blokeliu charakteristikos yra neblogos -laidziausia dalis silumai yra arba kliju arba muro juosta tarp blokeliu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.