Pereiti prie turinio

MP III Traction Control atjungimas


kamuolukas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, gal kam teko susiduti su Mitsubishi Traction Control atjungimu? Active Stability Control (antiprabuksavimo sistema) galima lengvai išjungti gamyklinio jungiklio pagalba, bet va su anuo išmislu nežinau ką daryti :angry: Važinėjant civilizuotu rėžimu, t.y. gatvėmis, žvirkeliais ir pan. - viskas ok, kartais smagu, kad automobilis padeda paimti posukius. Tačiau visos bėdos prasideda įvažiavus į purvą... Vos tik pradedi smagintis naujai prilytoje baloje, TC (Traction Control) pradeda galvoti, kad tu nevaldomai slysti posukyje, tada ji pradeda stabdyti variklį, ABS'as užstabdo ratus ir štai - tu sėdi viduryje balos, be jokių galimybių išvažiuoti savo eiga. Tada pasiimi gervės lyna ir eini smagiai pasitampyti per visą mišką. Ok, truputėlį išsiplėčiau, bet gal čia yra gerų elektrikų kurie moka apgauti TC smegenis?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Iš teorijos ar praktikos kalbate? :huh: Teorija man sako, kad atjungus ABS rėlę po kurio laiko pasigirs "švelnusis" Mistso signalas, jog kažkas negerai (manau žinotę tą garsą) ir ABS atjungimas neišpręs variklio blokavimo, nes TC stabdo ir ratus, ir variklį. Nebent, ABS klaida automatiškai atjungtų ir pačią TC, tada logikos būtų. Dar forumuose radau, kad galima atjungti rato apsisukimų daviklį, kuris tik priveltų klaidų, bet nerėktų taip, kad net važiuoti nesinori :) Žaisti su elektra teks, bet norėtųsi kuo mažiau klaidingų variantų išbandyti.

Redagavo kamuolukas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

daryk kaip tinkamas o mes sakom is praktikos pas mane mpIII ir pas aliuka mpIII

Pas mane mechanika, tai abs rele padaryta su knopke ir kai nevaziuoju varzybu ijungtas tas abs, jokiu klaidu nemeta, dega lempute abs isjungimo atveju. abs kompas valdo stabilumo kontrole

dar klausimu bus

Redagavo Aliukas1981
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 metų...
  • po 2 savaičių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.