Pereiti prie turinio

vandens pompa


tunks

Rekomenduojami pranešimai

norejau pasidalinti patirtimi

neberandu, buvo tema skiedaluose apie ten drenazus ar siltinima pamatu, ar apie dar koki tai nedziperiska dalyka, tema issrutuliojo apie siurblius popigiai fekalinius ir nevisai, apie ju ilgaamziskuma, ir as kazkam rekomendavau va toki

http://zahrada.hyperinzerce.cz/zahradni-cerpadla/inzerat/3910277-ponorne-kalove-cerpadlo1600w-p203-germany-nabidka-liberecky-kraj/#.UtWL9fs2Pac

kuris pas mus sukasi n laiko. tai va uzsilenke is senatves. nu nevisai uzsilenke, bet sudege paleidziamos apvijos ar kaip jos yra, ba pradejo kybint paemus i ranka, ir birbt pradeda, o suktis pradeda kai padedi startuot pasukant. sportinio intereso vardan pakrapsciau kas ten vyksta, tai priezastis -dregme patekusi i virsutine aparato dali, kuri turetu buti apsaugota nuo tokio reiskinio. o apsauga viso labo guminis ziedas kuris suspaudziamas plasmasiniais korpusais is abieju pusiu ir motoras metalinis per viduri. turbut kol naujas daiktas, tas guminis daiktas veikia, bet su laiku kai motoras parudyja, ir rudeles palenda po guminiu ziedu tai ir vandenelis kartu.

Taigi kas pirksit toki ar panasu papigiaiska, tai siulau perskiest pusiau pritept silikono ar kokio kitokio hermetiko, ir tada turetu daiktas laikyt daug ilgiau. remonto ten mizeris, 4-5 varztai, ir persiskelia kausas pusiau ir lieka matoras saujoj.pritepi ir uzsuki atgal. manau max 15 min reikalu. tik tie varztai pas visu papigiaisku labai jau juokingi, nei + nei - , o is vieno tasko trys pagaliukai iseina. tai nzn kur tokia atviorke gaut, bet nesunkiai atsisuka ir su stambesne elektriko atviorke-indikatorium.

daba nupirktas http://www.sigmashop.sk/images/sklady/2_jd_750.jpg. aliai geresnis nes net 179lt kainavo, visiskai analogiskas, anksciau turetam, ir varztai tokie pat juokingi ir technologija, tik motoriukas jau didesnis, nes ten siurbia is giliau ir kelia auksciau. tai manau sitas suteptas, uzsandarintas, laikys tol, kol metalinis apviju korpusas prarudys kiaurai :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As vargau su tais siurbliais is turgaus du sudeginau nes vienas pagavo pagaliuka ir sudege kitas nezinau kodel bet pyst ir ragas. Ko pasekoje rusys kelis kartus skendo. Uzsiknisau ir nusipirkau Grunfos firmos drenazini siurbli kainavo tai kainavo (jei gerai pamenu apie 600lt )bet dabar jau kojie 3-4 metai ramu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu nezinau, tas kur daba nusprogo tai tarnavo ilgai, ir pastoviai visoki dumbla siurbe, ir numire ne sava mirtim o del "pramusto salnyko" :) jau senai snekejom su tevu kiek tas dar temps nesugedes :)

jei naujas uzsandarintas tvarkingai laikys tiek kiek anas ir dar ilgiau, tai apsieisiu kol kas be grunfos. nieko pries kokybe, bet kaina pikta :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dar tik sandarinsiu, vakar nupirktas siurblys tik ir apziuretas, kad isitikint, kad tokia pat sistemike kaip ir senajam.

Greiciausiai naudosiu toki pvc silikona, kuris prie pleveles ir visokiu plastiku limpa. reikia jo dar nusipirkt. nzn rugstinis jis ar koks.

del rugsties edimo abejoju ar ten kas ivyks. tos apvijos realiai nera atviros, ten toks uzdaras cilindro formos metalinis sarvas, is kurio vieno galo iseina asis su maluneliu, o is kitos dvi skyles, ir is ju laidu keletas islenda. puse to cilindro uzsisandarina plastikiniam korpuse, puse islindes lieka. nu vienu zodziu bandymu budu teisybe isaiskes :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.