Pereiti prie turinio

išminuotojas gauna mažiau už suknistą parlamentarą.


Skrynia

Rekomenduojami pranešimai

Durnių laivas-LIETUVA- mano bendrapapavardžio įrodymas, esu pirmas Lietuvos pasienietis,Armijos kūrėjas,praėjo 20 metų, ar nors viena padla prie lovio mus prisiminė. Nu ir vėliava jiems į saują,išsmaugsim kaip bolševikus,dievas ne frajeris-jis geriausias buchgalteris.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Čia-gi FAU-2, bliamba ir plūgas,paglostei širdį padpolščikas, gal turi gerų vermachto arba Romelio tankų divizijos maršų gerame raiškume, renku kaip ir talkoviškus rusiškus,suomiškus,itališkus;amerikoniskus,kanadietiskus,aujstraliskus,japoniškus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

žemaitiška rukūtis ne kiekviens gal. amerikietiška irgi. :D/>

ir vapščie žematišką-rokoutis,kon saką,a mom saką,neapipisi vako,nuo Šviekšnos. mona sesė Dalia yra mergička, uo aš esu vaks. Esam vienų tėvų vaka.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pofig visa politika, o pavėpęs viskas palei būgną,baimė virsta įniršiu be jokio saugos jausmo,atsičiūchini pas Abraomą, arba ką nors durtuvu persmeigęs,visas kraujuotas ir kandžioji sau lūpas,rankas,pajust skasusmą,tada reiškia-gyvas,o po to juoda depresija o ne pergalės džiaugsmas.Karas yra tikras durnių laivas,niekam to nelinkiu.Sužalota psichka visam gyvenimuj,stogas nueina nuo tik didesnio streso, krūpčioji nuo saliuto,niekam nelinkiu tokių nuotykių ir išgyvenimų.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.