Pereiti prie turinio

mesa :-)


raganauskis

Rekomenduojami pranešimai

Dvi paras tai 48 val? nu ikisu ranka tai ganetinai siltas dumas. Nu gabalai nera dideli po kg su kapeikom gal po pora kg nu normalus. reiks paprasta termometra ikisti lauko i vidu ir bus matyti kiek. Itariu persaltas dumas. Bet dar ir ziobrius rukinu vienoje eileja atskirai nuo mesos noriu per duma pratraukti ir negaliu labai silto dumo. Nu isirukins trys dienos tai butu gryno rukymo tik apie 20 val., nemanau kad per tiek galejau isrukinti ar bent kad spalva pakeistu :)/>

 

pasikartosiu:rankomis temperaturos nenustatysi.Cia senoliai galejo tai padaryt.Galiu paporint nuo pradziu(tavo mesos gabalai kaip tik):

Pakabinus mesa uzkuriu pakura(mano pakura uz 4 metru)intensyviai,t.y.malkos dega.Rukykla atidaryta tol kol mesa truputi nusivarva.Po to visa diena rukau(nuo 6 ryto iki 23,arba kol miegas nepradeda zudyt)tada galimi 2 variantai:eini ramiai miegot,o ryte vel pradedi;kitas-uzdedi stukus gerus 2 suglaustus viens su kitu ir velgi eini miegot.Tik reikia dazniau atsikelinet per naktele,nes iskeps.Tokiu principu rukau 2 dienas.

Del zuvies rukymo kartu su mesa -negaliu pasakyt,bet manau tinka.Tik aisku ji issirukys anksciau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tu negali rankom, kiti gali...mes niekad termometro nenaudojom, ir turbut nenaudosim. pramoniniu budu nerukinam, tik sau kiaule kai papjaunam, bet mums uztenka ir su ranka backa paglostyt :)/>

As ir sakau,kam patirties uztenka,tai viskas gerai.O zmogus klausia,tai matyt patirties nelabai yr...O del juoko galima ikist ranka vendyklon,o priedo ir termometra.Tada galima suvest rodmenis su rankos pojuciais :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.