Pereiti prie turinio

Valties laikymas per ziema


Mantas26

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki zvejai megejai,gal galite patarti kaip geriau laikyti gumine valty per ziema?,kad nepradetu aizyti nuo salcio.gal supakuot i tapacia tase kurioje pirkau,ar butu geriau laikyti ja pripusta.bet pripustai nelabai vietos yra?

Redagavo Mantiruote
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dėl pripūtimo tai nežinau , bet reikia išplauti gerai vidų - draugas skundėsi kad užuodę maisto ( pašaro žuvims ) likučius užpuolė žiurkės - liko tik prisiminimai iš valties ...

su ta valtim tik ant lydzio plaukiodavau,nkd psaru nera buve.pirkau nauja,tai kazkaip butu gaila po ziemos jos nebetureti

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane taip pat jau ne vieni ir ne du metai kip visad išleista, sausa supakuota i originalų maišą ir pastatyta garaže be jokio šildymo, valtis rusiška, jokių bėdų, bet jei tik yra galimybė tikrai geriau pripusti ir pakabinti prie lubų taupant vietą:-)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš " Nyroką " susuku į maišą, prieš tai išdžiovinu valtį ir susiurbiu smėlį ir šapaliukus visokius, maišą dedu į malkinę ir apkloju sena kaldra. Maišo nejudinu, bet smalsumo dėlei pamatavau per atstumą temperatūrą, ten apie + 8 po kaldra gavosi per - 25 pernai. Kaldra vatinė, senoviška. Draugas apsuka maišą aliuminizuota plėvele, ji brangi, gavo iš kažkur likučių. Labai plona, bet šiluma tame pakete neraliai didelė. Pamatavom + 14 prie - 25 pernai. Jei yra galimybių tokią paliuminizuotą šilumą sulaikančią plėvę gaut, tai susuki ir į balkoną.

Bet išsiurbk būtinai, nes valties gumą smiltys su laiku suėda.

Redagavo dariukas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.