Pereiti prie turinio

JEEP GRAND CHEROKEE WK(2005- )


ziuzi

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,klubieciai ir ne tik-senokai buvau beuzsukes i tinklapi-visgi vasara,nera kada prie kompo sedeti :P Is karto eisiu prie reikalo-pries kelias dienas radau idomu varianta-2005 metu laidos Granda,laredo,lygtai nedauztas,amerikonas zinoma,benzininis 3,7 variklis,na,ir kaina normali-beveik 38000 litu.Pardavejas truputi pazistamas,siulo pabandyti pavazineti,jei patiks-tada pirkti.Beda ta,kad nieko nezinau apie sita 3,7 (v6)varikli-net jeep.avtograd.ru apie ji nieko neradau,apart to,kad jis turi 210 AG ir pilasi 5,7 litro tepalo :( Mazoka informacijos perkant masina,noretusi daugiau(pardavejas irgi nieko nezino,tik tiek,kad toks motoras stovi ir JEEP LIBERTY.Taigi,gal kas zinote ka nors daugiau,ir netik apie varikli,jo savybes,sanaudas,bet ir apie pati 2005 metu modeli-buciau didziai dekingas!Visiems sekmes ir iki malonaus :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kazkada domejausi tokiu, tai kiek zinau 3.7 neblogi varikliai bet silpnoki. Vaziuoja geriau nei pries tai buve 4.0L ir kuro valgo maziau, bet visgi visur pataria rinktis nauja 4.7L. Apie SRT atskira tema. :)

Bet valdymas jo kazkoks keistas. Gal stabilesnis uz pries tai buvusi Granda, bet visvien kazkoks plaukiojantis. Gal tik toks pakliuves buvo.

Dar kas nepatiko, tai vidaus apdaila. Kaip tokiu metu masinai tai labai jau ekonomine. Aisku kaina atatinkama lyginant su konkurentais. Zodziu kiekvieno poreikiu reikalas 8)

p.s. dar ka pastebejau jog 3.7L daznai buna tik 2WD :(

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na,ne visai baltas,o kibiro spalvos,tiksliau sidabrinis-spalva lyg ir nieko,bet kas liecia vidaus iranga bei apdaila,tai tikrai "basiakas" :( Man irgi labai nepatiko,susigundziau tik del to,kad apynauje masina-vis tik 3-ju metu...Nors daugelis draugu irgi atkalbineja-sako,verciau 10-ies metu senumo TLC,negu sitas Grandas...Va taip ir metaisi zmogus-norisi naujesnes,bet padorios negali ipirkti-butu pakankamai pinigu-nekiltu klausimas,ka pirkti :D Visiems dekui uz mintis!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.