Pereiti prie turinio

KAM aukcijonas


JurasAWD

Rekomenduojami pranešimai

Nejaugi nera jokiu apribojimu tokiem?Kazkaip viskas labai paprastai vyksta ....argi jie gali nemoket ir paskui vel dalyvaut? :unsure:/>

yra - konkretus asmuo tame aukcione jau negali dalyvauti...bet tik vienas konkretus asmuo.

o visa kita negali apriboti - aukcionas juk viesas.

p.s. negali net atriboti kad pvz. KAM ismestas o jau kokioje aplinkos ministerijoje gali toliau "dalyvauti"

gali nustatyti dalyvio mokesti - bet is esmes tai tik pabrangina "pirkini" jiems ne problema sumoketi ir 200 lt. o vat realius pirkejus nubaidai.

kiek supratau is spaudos , net prezidento medzioklini patruli uz 16 000 pardave... ;):D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek Lietuvoje teke dalyvauti "aukcijonuose" tai galiu pasakyt kad viskas buna sutarta is anksto,tiesa viename dalyvavau seimo automobiliai parsidavinejo,maciau tu paciu veidu bet jie taip nesisakojo kaip kitur.Gal pazintys menkesnes :rolleyes:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek Lietuvoje teke dalyvauti "aukcijonuose" tai galiu pasakyt kad viskas buna sutarta is anksto,tiesa viename dalyvavau seimo automobiliai parsidavinejo,maciau tu paciu veidu bet jie taip nesisakojo kaip kitur.Gal pazintys menkesnes :rolleyes:/>

 

Kiekviena imone savaip sprendzia kaip isivesti tvarka nuo perekupu...As labai daznai vedu aukcionus ir tam, kad dalyviai nesukeltu kainos iki debesu ir neatsisakytu pirkti, ivedziau labai paprasta dalyka - jei pirkejas laimejo kazkokia skelbiama pozicija, kvieciamas iskart susimoketi uzstata. Viskas, baigesi nesamoningi kainu kelimai ir paprastiem zmonem atsirado reali galimybe pirkti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Buvau apziureti Defenderiu - visiskas pravalas. Dauzyti, remai supuve, varikliai kai kurie iskomplektuoti, kardanu ner, sparnai dauzti, kai daze masinas pilkai, nusprendi ir priekine panele (iskaidant skydeli) nupurksi.. Viename remo galas nupjautas, kitame skyle ispajauta zemiau priekinio lango. Dviduriai, ilgi, brezentiniai, zodziu srotas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.