Pereiti prie turinio

reikia normalaus nterneto--- viasat ???


Teodoras

Rekomenduojami pranešimai

Viskas patikrinta,silpni rysiai.. Dar galvojau kad geriau Latviska pirksiu nes cia pilni latviu rysiai.. Beje kiek noresi uz ta komplekta, ten modemas su antena ar ir routeris (marsrutizatorius) yra , kaip jis ten jungiasi, yra WI FI..? Nes man su ipadu reik.

 

Ruteri pats naudoju, omodema such antenna uz 250 galiu atiduot.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pastaciau telefona vienoje vietoje,kur geriausias rysys ,tai tada galiu dar rasineti.. Kitaip sh.. Bet atsiranda kita beda, negaliu pakeisti plano be modemo, o jis sulauzytas.Po 24 valandu persimeta ant tarifo kur valanda kainuoja 2lt :D zodziu spresiu kazka, visiems dekui varau miegot. ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

apie mezon isvis tyliu nes jis yra ten kur miestas

nezinau, kaip del miesto, bet mano turimas mezonas veikia ne tik mieste, bet ir pas tevus Pabradeje, kur kiti operatoriai tik lauke traukia, arba namuose tik Edge turiu.

 

mezon'a galima paimti 3 d.d. pabandymui ir bus aisku, ar verta ji imti

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Naudoju modemuką su išorinės antenos pajungimo lizdu ir routerį D-link 412(mokėjau ~110 Lt). Jį pastatai ten, kur geriausias ryšys. Jo transliuojamo Wi-Fi užtenka visame name keliems kompams (kartais ir 4 būna). Jei ryšys vistiek prastas, tada jungi išorinę anteną, kas žiauriai pagerina padėtį. Anteną pirkau iš Linkosas.lt (~250 Lt su kabeliu ir antgaliuku routeriui). Bet reikia žinot, į kurią pusę anteną orientuot, nes ji kryptinė.

Tiesa, pigus routeriukas kartais "nusimuša" tai tenka nuresetint (išjungt maitinimą ir vėl įjungt).

Redagavo Darius77
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

erdvem iki ju boksto reik tiesioginio matomumo, o tavo fazendoj, kur lrtc retransliatorius? del tu visu 3g, jeigu bts'ai tik su gsm'u, tai nebus tai jokio 3g, o jeigu netoli yra stotis "pilna" tada jami yagi, kartotuva ir turi visoj fazendoj rysi, tik kiek esu viena ausim girdejas 3g kartotuvai biski kainuoja, o tie tokie zaisliniai ruteriai, su mazom antenikem nezinau ar duos norimo rezultato :rolleyes:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

beje korta dedasi tiesiai i ji ar modema i routery. aciu

Korta į modemą, modemas į routerį. Jei modemas turi antenos lizdą, gali smarkiai pagerint situaciją naudodamas išorinę anteną. Mano atveju užtekdavo uždaryt langą ir stiklas sumažindavo signalo stiprumą tiek, kad 3G nelikdavo. Panaudojus anteną, ruoterį gali statyt patogiausioj namo vietoj, kad jo wi-fi signalo visur užtektų.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

erdviu bliudas stovi kaimo bibliotekoje, ten vaikai nuvaziuoja kartais internete pasedet.. tai manau pas mane irgi butu viskas ok. tik kad beda tame naudojuosi menesy gal du per metus fazenda,, o erdves pasiemes mokesi kas menesiuka, man to visai nereikia, gana jau telekomas ypirso telefona (galvojau bus laidinis viskas tvarkoij pasidarysiu intika) pasirodo pastate antena ir nusimuilino,dabar kovoju su jais... zodziu kitamet bandysiu reguliuot intika.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš į pajūrį važiuojant tele-2 3G HTC modemą pasiėmiau su 3 Gb planu , paskui virš 3 Gb moki po 1 centą už 1 Mgb . Veikia neraliai greitai, tik naktimis, kai "pildyk" paleidžia nemokamai- tada greitis krenta, bet dieną ar iki 24 val nerealiai greitai, su omniu ir bitemis nepalyginsi. Paketo kaina su modemu ir 3 gb 20 litų mėnesiui, plius jei virš 3 Gb info parsisiųsi, tai mokėsi pagal tarifą. Jei planą imsi 5 Gb, tai bus 30 lt/ mėn.....Nereklamuoju, bet turėjau visu medemus, tai antrą ratą sukt pradėjau. Prieš tai išmečiau bitės visus planus, dabar tikrinu tele2, bet jei pastatys 4Gg stotį tai tele-2 duos visiems tada per klynus, kaina pabrangs 2 litais per mėnesi ir viskas. O greitis.... dabar siūlo 4G, bet nėra siūstuvų :). Taip bent man sakė darbuotojas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.