Pereiti prie turinio

Lj 80


Plincis

Rekomenduojami pranešimai

1300 eurais? konkrečios informacijos daugiau.

prie ko cia eurai ? zinoma kad litais :) idetas sieros dyzelinis variklis nezinau ar cia pliusas ar minusas ryt seimininkas grysta is anglilos paklausiu ar dyzelis dokumentose pats dzipas visas sulopitas su kniedim :) dar klausimas ar tinka dalys nuo naujasnio zuikio ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Buvo ir dar liko mano svajone LJ80, nuvaziuoti sarkom pasirodyti :D . Buvau nusipirkes beveik standarta, galine dalis prichimycinta. Mokejau apie 1000 Euru. Atkelimui neturejau nei saligu, nei laiko. Teko parduoti. Ar apsimoka pirkti, spresti tau, nes ju tuoj ieskosim kaip dinozauru. Dalis detaliu tinka nuo naujasniu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Buvo ir dar liko mano svajone LJ80, nuvaziuoti sarkom pasirodyti :D/> . Buvau nusipirkes beveik standarta, galine dalis prichimycinta. Mokejau apie 1000 Euru. Atkelimui neturejau nei saligu, nei laiko. Teko parduoti. Ar apsimoka pirkti, spresti tau, nes ju tuoj ieskosim kaip dinozauru. Dalis detaliu tinka nuo naujasniu.

mane tie lj80 patys susiranda :) cia kur forume buvo zalias su sidabriniu kapotu siule uz 600lt bet kol galvojau ir nupirko tai iki sios sirdi skauda :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.