Pereiti prie turinio

Blazer 6.2 D kuro padavimas


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

turiu klausimėlį, mažu kas buvo susidūrę. Prieš keletą mėnesių prasidėjo tokia problemėlė, jeigu priparkuoju blazeriuką priekiu gerokai aukščiau negu galas, tai praėjus kokiom 7-8 val., o gal ir mažiau, matyt, priklauso nuo pasvirimo kampo, tai užsiveda kaip visad s pol aborota, bet po kokių 2-4 sekundžių uždūsta. Tadum belieka pakankinti starterį kol vėl prisisiurbia dyzeliuko. Žinoma, galiu parkuoti tiesiai ir problema išspręsta, bet labai dažnai tenka parkuoti būtent tokioj vietoj kur lengvosios negali, o maniškis užlipa priekiu ir gerai. Tad labai laukčiau patarimų, netgi, manyčiau problema paprasta, tiesiog reikia pakeisti kažkokį šudelį, kuris neleistų kurui bėgti atgal į baką ar kur ten, tik reikia žinoti, kurioj vietoj tas šudelis pasislėpęs.

Ačiū labai už pagalbą

Kita vertus PABRADO nebus, tai nafik man tas blazeris? :(

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ten-Durna sistema-panasi i pludes-kamera-is ten-kuras pro kazkur isteka paziurek po auksto,spaudimo siurbliu ar,neslampa.. ten lengvai nusiardo....................gali per droselio asele-nuteket-mano taip 2 blazer buvo-isrenki-tekini-nauja asele-slifuoji,nauji,manzeteliai nuo kzk duju irangos parinkau ir vel gazuoji :santa: :santa: :santa: :santa: :santa:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Prie tos pacios temos. Kai ardziau savo varikli, tai kuro siurbli tiesiog nuemiau ir maniau kaip nuemes taip paprastai ir uzdesiu. Veliau cia tokie gudragalviai man megino aiskint, kad kadangi sitas siurblys yra rotorinis, tai nueminejant reik kazkur kazka fiksuot surist, kad tipo nepasikeistu fazes ar tai ipurskimo momentai kazkas tai tokio. Gal kas zinot, kiek cia tiesos tame yra? Ar tikrai as kazka smarkiai pagadinau?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas jeep cherokee yra taip: nusiimi priekini variklio dankteli ir yra miedkes. Pas VW new beetle yzsirakina siurblys, velenelis, o alkyninis turi savo miedke. Pas tave turi buti arba miedkes arba irgi uzsirakina siurblys. Jei niekada neesi keites variklio dirzo ar atlikinejes panasiu darbu-lengviau ir paprasciau nuvaryti pas ta, kas tai gerai ismano.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.