Pereiti prie turinio

,,SALAKO RAISTAS 2013,,


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 334
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

visada sakiau kad Salako turizmas balansuoja ant ribos, siais metais atrodo ta riba bus perzengta :D/>/>. Priespaskutinej foto raisteli berods buvom pasiklyde ir aptike praeitais metais. Padek Dieve.. :)/>/>

 

Riba perzenkta NEBUS :)/> o ant jos pabalansuoti tikrai idomu bus,reikes pasukti galva kaip geriau butu pravaziuoti,ivaziuoti,ar apvaziuoti.sukesni taskai sudeti netoli viens nuo kito,kad nesijaustumete vienisi. kolegas matysit netoliese,ar bent jau girdesit kad aplink jus vyksta veiksmas :)/> kad esant reikalui galetumete vieni kitiems padeti.Visi sunkesni taskai paskutinemis dienomis bus pakoreguoti taip kad nebutu uz ribos :D/>,aisku jei iki renginio ju nepakoreguos pati gamta.

Redagavo Pakusa
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Riba perzenkta NEBUS :)/> o ant jos pabalansuoti tikrai idomu bus,reikes pasukti galva kaip geriau butu pravaziuoti,ivaziuoti,ar apvaziuoti.sukesni taskai sudeti netoli viens nuo kito,kad nesijaustumete vienisi. kolegas matysit netoliese,ar bent jau girdesit kad aplink jus vyksta veiksmas :)/>.Visi sunkesni taskai paskutinemis dienomis bus pakoreguoti taip kad nebutu uz ribos :D/>,aisku jei iki renginio ju nepakoreguos pati gamta.

Hmm, kaip tada atrodo ziedas siuo metu?:)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Va kas lieka is masiniuko po Salako.....

Taileiskite paklausti gerbiamieji Kam ta technika konstruojat ar turit? Tam kad garaze pastovetu ar ant kiemo ir visi sakytu "bet tai kaip aparata turi" :D Ar juo vaziuoti sunkiojoj bekelėj? Kas nori plentu pasivazinėt tam net organizatoriaus nereikia.

Vienu zodžiu baikit myzt į batą pelkėj judesys tik pirmyn :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siandiena buvo apziuretas open,open+ ziedas, dideliam dalyviu liudesiui vandens lyginant su su pernai metais maziau apie 30cm :(.Tas pats ir turistu trasos,vanduo stipriai nusekes.Zodziu iseidineja pasalas,o su juo kartu ir vanduo.

 

ps.Bet jei bus daug pageidaujanciu daugiau vandens,tikrai surasim :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siandiena buvo apziuretas open,open+ ziedas, dideliam dalyviu liudesiui vandens lyginant su su pernai metais maziau apie 30cm :(/>.Tas pats ir turistu trasos,vanduo stipriai nusekes.Zodziu iseidineja pasalas,o su juo kartu ir vanduo.

 

ps.Bet jei bus daug pageidaujanciu daugiau vandens,tikrai surasim :D/>

 

 

o kokia "grielka" galima butu is vakaro ikisti i open trasa... kad silciau butu nardyti :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siandiena praktiskai baigtas ziedas,praktiskai lieka praeitu metu ziedas neskaitant praplatintu ivaziavimu-isvaziavimu is sudetingesniu vietu,taip kad kamsciu neturetu buti vienam istrygus ar sugedus.Vandens siemet turetu buti maziau nei pernai.Po vandeniu siurpryzu irgi nerasta.

 

Patikrinus turizmo KP,is 15 piktesniu KP puse ju jau reiks perkelineti,kaip nekeista vanduo senka labai greitai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.