Pereiti prie turinio

Jeep Cherokee XJ 2,5TD VM sildymas


turcinas

Rekomenduojami pranešimai

JAu pinigai sudereti ir taskas deryboms, na ziuresiu koki man parves, matysiu kiek atidaviau pinigu uzdirbti kitiems. Na tas kruopstumas kaip visom auto, esu keites dviem vokieciu gamybos auto tai per diena peciuka pakeiciau, gal ir tam pavyks viska saugiai padaryti, svarbiausia kad siluma atsirastu, nes dabar tik pucia vos silta ora, o salone vos silciau nei lauke. Jau nekalbu kas butu jei jau geras minusas spaustu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Auto tai 97 pabaigos, variklis su grandine. Turiu as dar tik ji 3 savaites, diagnostikos nedariau. Variklis susila greitai, ir i peciuka ateina karsta slanga ir tokios pat temperaturos iseina. Vistiek manau kad peciukas yra uskistas ir neatiduoda silumos. O kai sutvarke galvas ir siluma atsirado?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Keiciasi tikrai nesunkiai, tik per daug buvau prisiardes, tai teko ir daugiau surinkti. Taip panele reikia atitraukti bet nuimti nereikia. Kiek vairas leidzia tiek ir uztenka visa peciu isimti, nes nenorejau vairo atjungti. Is variklio puses slangas ir 5 verzles, ir isimi visa peciu. Ant stalo pasidedi, atsuki varztelius, kelios grafkes. Atsivozi dangti, isimi peciuka, nauja i vidu ir vel itaikimas peciaus ir sukimas. Raktai 10,, 11, 13 ilgos galvos su tarkslem ir pliusinis atsuktuvas :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.