Pereiti prie turinio

NP Senelio galiniu ratu guoliai


Rekomenduojami pranešimai

Su ilgasriegiais nepavyko <_< teko iškrapštyt kugelius apipjausčius vidine guolio "obuoima" ar kaip ji ten vadinasi tada pavyko nuimti išorine, o tada šnai su kampiniu šlifuokliu ir nuemiau nuo pusašio :D .Klausimas toks.Ar idejus nauja guoli reguliavimo plokšteles visas sudet atgal, ar tikrin kiek ju reikia.Ar gali pusašis turėt koki tai laisvuma toleruojama?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai va cia zinok ir man kosmosas biski su galiniais guoliais. pats keiciausi guolius gale. taigi ka as ten suburiau: viena pae pakeiciau ir palikau ten tas ploksteles kaip ir buvo. kita puse taip pat pakeiciau tik va tas man klibejimas kur guolis statosi ant pusasio ir guolevetej nepatiko tai bandydamas panaikinti klibejima buriau. Nutekinau toky metaliny "tarpikly" kuris yra uz guolio, nutekinau 2 mm. paskui tarp guolevietes (kur dedasi guolio abuojmas) ir abuojmo dejau susirades fiksatciny ziedely. paskuo normalei sudejau guoly. Laisvumas dingo bet ar tai gerai padariau tikrai NEZINAU. Klibejimo neliko bet tarpas kade atgal dedi pusasy atsirado tarp tilto ir pusasio tai dar teko nusitekinti 5 mm saiba. Sitoj pusej dariau tik del to kad kad naikinti laisvu. bet kuo toliau tuo labiau glavojo kad laisvumas turi ten buti. Nu vien zodziu nzn.:)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

guoliai vietoje jau.idejau viena pusa6i su tiek plok6teliu kiek ir buvo t.y.2 storom.kitoje puseje buvo ju daugiau plonesniu.tai su jomis ir reguliavau.nepalikau jokio laisvumo, bet pusasiai sukasi lengvai.kai buvau idejes tik viena pusaši maniau kad kaškas negerai nes pusašis vaikščiojo smarkiai, bet idejus kita puse visakas ok.vadinasi vienas pusašis jau turi but idetas kietai ,o su kita puse reguliuoji laisvuma.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.