Pereiti prie turinio

Problema su Runner galiniu stiklu/durim


Rekomenduojami pranešimai

o kam reikia tas skyles grezti, ka jos duoda?

na, aś buvau apie tai pagalvojes...juk ta rubber spacer ir worm wheel ant aśelés fiksuoja (circlip), kaip ir turétu użtekti to sukibimo, bet aś vadovavausi us forumo autoriaus instrukcija, kuri man padéjo iśspresti lango pakélimo problema, todél ir nelabai gilinausi i visas subtilybes, tiesiog apraśiau lietuviśkai kaip ir ka daryti...galima bútu knaisiotis giliau... "o kodél..?, o kam..? ir kaip ćia taip..? ", bet nafig, jeigu man padéjo iśspresti ta problema, tai man yra gerai, stiklas kilnojasi ir leidżiasi, aś nesinervuoju dél mechanizmo nedarbingumo...aś laimingas... :), ko daugiau reikia ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 9 mėnesių...

"parėjo" mano runnerio stiklo pakėlimas, išardžiau ten viską, galvojau perdegė motoriukas, bet ne, motoras veikia (pajungiau tiesiai nuo akumo, sukasi… o jungiant tą mygtuką prie bėgių girdisi gale caksėjimas, caksi kažkur po apmušimu bagažinės vairuotojo pusėje, nebuvo laiko kada ardyti… gal kas susidūrėt su tuo, ten rėlė kokia, ar kas..?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

tvarka, pakeičiau tą mėlyną blokelį (gavau iš vyčio), stiklas vėl kilnojasi, išvada-blokelio viduriuose kažkas nusprogo, turiu tokį pažystamą elektroniką, reiks nuvežti jam, kad pasikrapštytų tame blokelyje, gal sutvarkys, turėčiau atsarginį… buvo proga darkart sutepti pakelėjo mechanizmą…

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 metų...

Kazkada kai turejau savo pirmaji hiluxa ,ta problema panaikinau, kempo pagalba, tas maziukas dantratukas per vidury buna dazniausiai nuestas.. Apvirinau taskais ir maza dilde padariau dantukus, veke kaip naujas..

Pas dabartini esama tas pats.. Reiks pakartot viska ir siam modeliui..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.