Pereiti prie turinio

OF 2.8 kaukia turbina


Rekomenduojami pranešimai

problema tokia, katalinau pelkej ant isisiubavimo kad issokt, aisku dugna lenkiau kaip reikiant.Isslindus pradejo svilpt turbina kaip koks reaktyvinis lektuvas kuo daugiau apsuku tuo labiau svilpe, galia nedingo.Parvaziavau ramiai nekeliau daugiau 1,5 apsuku nes jai virs pusantro tada sunku jau masinoi susikalbet darosi.Kame bedos? turbinai sakes ar tik koks tarpas islindo? slanga suplyso? Dekui uz pagalba iskart!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei pajunti jog asele vaiksto I sonus ir pirmyn bei atgal,greiciau ja nuiminek ir keisk kita, nes gerai pasukus varikli jos dals gali atsidurti variklyje(jau patikrinta)

 

Jai randu ryt kad taip vaiksto megint dar vaziuot iki serviso?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu nusiemiau ta zarnoka, asele nejuda nei per milimetra nei i prieki nei i sonus bent jau pirstai nejauciau kad judetu, pati asele sveika be ilenkimu tiek kad tepaliniu smelio nuosedu kaskokiu buvo, pamaciau dar viena zarna einancia tik is sono is smalsumo irgi paziurejau ten nieko gero nepamaciau tik dar daugiau tu smulkaus smelio nuosedeliu, na dar didesnis smalsumas isprase ir filtra patikrint nes maciau zarna eina is jo o ten rada ji visa svieziai permirkusi, pilna zvyro smelio ... ?

Redagavo salmonas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

realu kad hidro smugi gavo? nors siaip davaziavau normaliai, bet buna juk kad dar veikia viskas gerai tik poto variklis mirsta, realu dar gelbet ten kanors? sian apmasciau siurbli i turbina ikist gal issiurbs smeli jaigu jis pateko ir vandeni ;D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

turbinoj to smelio kazkiek nerasi, ba viskas motoran supuciama yra. kad svilpia be proto gal cia kita sparnuote, kur ortaki nuemus nesimato, gal ji ten susilankscius ir uzia ne savo balsu. Bet cia tik burimas is kavos tirsciu. sunku ka ir pasakyt tokioj vietoj ka daryt smelio prisivalgius per turba :)

pirmiausia reiktu visus ortakius issivalyt ir nauja filtra isigyt. O paskuj bent jau as bandyciau turba nuimt ir paziuret kaip is kitos puses ji atrodo. Jei normaliai, tai gal bandyciau kurt ir klausytis kas dedas :)nu cia mano sapaliones, expertai gal ka protingiau patars

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu isvaliau sian visas zarnas, filtro deze, filtriuka uzmesiu nauja ziuresiu, sian net nevedziau ryt surinksiu viska ziuresiu kas toliau, kogero teks vistiek vezti ardyti kas be ko dekui uz pagalba ;) nieko, gyveni ir mokaisi dabar suprantu sniorkelio nauda ;))

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.