Pereiti prie turinio

FRONTERA 22dti 16v 1999


Rekomenduojami pranešimai

Hebryte ar dar kas vaziuojat su tokiu auto(ir taip pat nervinates)ar as cia vienas toks durnas,kad nezinau kur pinigus kisti?

Apie pliusus nekalbesiu yra nemazai,bet -ai stai:

Kai salciau nei-5 uzvedus trumpam (5sek.) dingsta prietaisu skyde srove, viskas issijungia,po to vel viskas ok,bet isijungia 4x4 ir nebegali isjungti, vaziuoji pusvalandi kol vel atjungia.

Kitas-as, priduses motoras.Po grandiniu pakeitimo, jau vos ne pusmeti, vaziuoju kaip su senu kuinu.Degimus reguliavo,velenelio padetis taip pat Ismaisiau ir garaziukus ir rimtus servisus. Pajungia prie kompo ir... turbina gera siurblys geras problemu nera.

Taciau pries remonta trauke kaip zveris.Esu ziauriai nusivyles,masina gera ,patinka viskas,bet va tokie trukumai gadina gyvenima.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Su skydeliu daugumai sios serijos fronciu problemos. Padeda skydelio keitimas :)

Del variklio: kompas klaidos nemeta? Pagal tavo aprasyma, kompas greiciausiai bus ijunges avarini rezima. Del ko neaisku. Reikia nuskaitinet klaidas. Dar gali pabandyti kelioms minutems atjungt akuma. Gal pasiseks ir prasitrins klaida...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dekui ,bet su akumais jau bandziau.Jei kam del tilto ijungimo yra problemu tai labai paprastai tvarkosi.(aisku jei problema kaip pas mane)

Gale razdatkes yra mechanizmas i kuri ateina laidai ir slangiukas.Tai va,viska nuimi atsuki varikliuko gaubteli,ispili vandeni,sutepi,paziuri ,kad angliukai tvarkoi ir surinkes uzdedi atgal.Vanduo patenka pro gumos nesandarumus ant begiu ricago,paskui varva zemyn irslangiuku patenka i varikliuka.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.