Pereiti prie turinio

Nesikuria tlc 70 1kz te 3l dyzelis


6x6

Rekomenduojami pranešimai

Istorija tokia. Uzkurem masina, palikom dirbt, isemem akuma ir tempem i garaza. Betempiant ijungus sviesas masina uzgeso. Po poros savaiciu bandydamas kurti neuzkuriau. Galvojau kadkuro padavime kazkur problema, bet pabandes is taros tiesiai paduoti negavau jokiu nauju rezultatu. Gal kas turi ideju kur problema? Turiu itarima kad elektronej dali gedimas, bet nesinori tempti kol neisitikinau. Gal kas turi kokiu ideju? Nes vedant net nebando vsstis, tiesiog sukasi starteris ir tiek.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne, kazkokiu matomu bedu elektroje neatsirado apart to kad neuzsikuria. Nes elektra buvo visa per nauja sutvarkyta (per nauja pravesta, sutvarkyta pravodke visa). Tai vat ir galvoju kas galetu nusprogti tvarkingoje elektroje kad nebesivestu. Pas mane tas variklis su elektriniu kuro siurbliu, tai galvoju kad nebutu tas kompas perdeges ar kazka..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labai neprotingai padarete isimdami uzvestam motorui akumuliatoriu... Paziurekite, jei sviesu lemputes sveikos tai tada gal gedimas ir nedidelis, bet jei visos sviesu lemputes perdege tai galima daryti isvada jog nusprogo itampos reguliatorius ir nuleke visa elektronika...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.