Pereiti prie turinio

Pagelbekit del nuomones!!!! Grand Cherokee


Andrius111

Rekomenduojami pranešimai

Neteko daug su tokiu pavažinėt, o nepatinka nepastovus paskirstymas tarp ašių. Man ideali yra pvz. audi quattro senoji sistema (11 metų beveik kasdien vaikau 1985 Audi Coupe quattro). Paskirtymas tarp ašių pastovus, mašiną valdai pats. Tas pats, pvz, GAZ - 69, įjungi priekį, pastovus paskirtymas tarp ašių, mašiną valdai pats. "Drive" sistema pati paskirsto, makaloja, praktiškai nuo vairavimo nepriklauso. Tokią auto reikia atspėt, ką ji darys, jos valdyt pagal save praktiškai neįmanoma. Selec - trac, kiek suprantu, galima įjungt pastovų paskirstymą tarp ašų. O gal aš ir klystu:) Kokia Tavo nuomonė?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 61
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

siaip kliuna tik tai kad kartais paveluotai nebent suveikia,bet cia nebent slidziam kely judant is vietos, visas kitas valdymas mono rankose, bent jau mano pastebejimu masina elgesi taippat kaip ir kitos 4wd, nes tai kas pavaizduota teorijoj sitos sistemos tai praktikoj truputi kitaip atrodo

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

vat būtent, tas pavėluotas suveikimas ir nepatinka...Situacija - slidžiame kelyje posūkyje ima nešti, jei paskirstymas tarp ašių pastovus, mašiną valdai pirmiausiai vairu ir šiek tiek mesdamas greitį. Kai paskirstymas kintamas, šis būdas gali nepasiteisint:)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

viena karta nulekiau i griovi posukyje, nulekiau nes buvo slape ir riedejau ir siaip svorio centras aukstai, o siaip spaudziant gaza visada istraukdavo tokiose situacijose, cia zinai kaip ralyje vaziuojant visada palaikai itempima :mrgreen: jei vaziuoji tai viskas kaip ir normaliai veikia, tik va tas velavimas is vietos slidesnej ar klampesnej vietoj gali ir uzsodint,nu bet ijungi blokiruote ir isvaziuoji, nu mano nuomone tai visai nieko ta sistema

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As su savo 4wd (pastovus) kiek sniego maciau (1diena), tai varo visi (is veziu taip atrodo). Be sniego kabli norejau nuimt (varzta issukau, bet viduj uzrudijes) prie medzio, su paletintoju, tai visi 4 daugiau maziau kasesi... Bekelej lipa.. o kiek kas ir kaip varo nesimato... Teoriskai tarpasinis pas mane susikabina automatiskai. Tiltu blokiruociu nera.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.