Pereiti prie turinio

Del paparcio ziedo 2011


vidulis

Rekomenduojami pranešimai

Permetam diskusijas ir savo replikas i sita skyriu, kad neterstume temos.

Toks jausmas, kad forumieciai neisiskaito i postus ir puola savo priekaistingom replikom. Forumas ir yra skirtas diskutuoti, o ne pilti viens ant kito. Bet jeigu kazkam lengviau pasidaro, tad esu pasiruoses apginti savo issakyta nuomone, temoje "Paparcio ziedas 2011", ir be uzgauliojimu atsakyti i komentarus.

 

Kopijuoju paskutinius postus

 

vidulis, 2011-06-27, 23:07, pasakė:

[Esu pats turizme vaziaves be gerves, ir tikrai galiu pasakyti, kad turizme turi vaziuot ir mastyt: ar galiu list i bala, ar man geriau apsukti ja, apvaziuot kokius 5 km ramia ir vel isokt i trasa. Nieks taves nevercia per ta bala vaziuot. Jeigu sugebi naudotis navigacija ar zemelapiu, gali strateguoti ir visus taskus pasieksi aplinkiniais keliais. Tame ir yra turizmo ipatumai, kad neaptvertas vaziuoji ir laisve pamastymams turi, o jeigu nori, gali kooperuotis su kitais ir judek drasiai i prieki, bet uztruksi ant KP kol nusifotkinsi. Tad vel lieka pamastymai tau.

Ne viena karta buvo, kad su sturmanu pasitariam ar imam bala ir rizikuojam, ar apvaziuojam ir paukojam kiek laiko.

Su gerve irgi gali apsigauti, nusigervini per kvartaline link keliuko, o ten geras medelis nuvirtes, tad atgalios ant gerves tuo paciu keliu. Ir reziume - kiek tu islosei su ta gerve?

Paskutiniu metu neteko matyt, kad atvaziuotu visiskas standartas, o trasos pagal juos padarytos.

Gal geriau organizatoriai paraso kiek procentu sudarys trasa, kiek zvirkelio, kiek asfalto, kiek bekeles.

 

Pas Grigaiti reglamente viskas buna aprasyta: kiek ir kokio kelio, koks renginio formatas ir tada zmogau zinai kaip ruostis.]

 

Volkas, 2011-06-28, pasake:

[Vaziuok ir mastyk a man tie visi galima negalima seniai i istorija irasyti nori reglameto kuri daugelis net neskaito tai kam juos rasyt. Mano nuomone organizuojant renginuka svarbiausia ir trumpai atsakyti i tokius klausimus kas kur kada ir kokiom priemonėm. O turizme kaip turizme cia tokia klase kiek prisimenu tai gincai ir gincai nu bukim zmones paprastesni]

 

Sveikinu, kad tau visi "galima negalima seniai i istorija irasyti". Pasak taves, jeigu as nelendu iki pomidoru - vadinasi netobuleju ir i istorija neplanuoju. Kiekvienas pomegi renkasi pagal save ir nebutina peikti turisto, kaip koks penktokas ant pirmoko :)

 

Laukiu abieju oponentu, Hermio ir Volko komentaru ir repliku.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesupratau ka cia pasakyti nori as mielai kai technikos ner varau i turizma ir man jokiu problemu nekyla. Sakau kad sioje klaseje visada koks vienas kitas atsiranda kuriam tai to tai kito maza. Pats pasiziurek fakt na lico kiek susirenka tuose Reglamentuotose varzybose kiek pamenu dalyviu skaicius tik mazejo ir mazejo o cia prasau kiek susirinko ekipazu. Reiskia zmones nori vaziuot ir kuo maziau ismaltom smegenim apie visokius reikalavimus, licenzijas ir visoki kitoki s. Ir nieks cia taves NEPUOLA. :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Viduli, mano akim ziurint-perlenkei gan stipriai lazda. Maniau ,kitaip... :( kazkokia pratrukusia neapykanta pasilaikyt galejai sau ir gerbk zmones, kurie tave mielai prieme ir stengesi. Neklysta tik tie , kas nieko nedaro(visiem zinoma sena tiesa). ir apskritai - sventos karves tik danguj,deja. <_< nuliudinai...juodai :huh:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai problemu ir nekyla. Nesu problematiskas, bet norisi vaziuot visureigio trasa, o ne lengvosios masinos.

Jeigu kalbam apie si rengini (turistu trasa).

 

1. Isankstines informacijos apie ringini minimum;

2. Kiek km trasa;

3. Procentaliai kiek zvyro, asfalto, misko;

4. Kiek SRu;

5. Koks renginio formatas (seimyninis isvaziavimas ar orentacija su SRais);

6. Kokiom apylinkem vaziuosim;

 

Nejaugi organizatoriams sunku surasyti elementariausius klausimus. Per brifinga net pamirsti ka norejai paklausti, o davaziaves iki KP prisimeni. Ant popieriaus yra viskas paprasciau.

Po renginio. Forume issakai savo pastebejimus apie orgu klaidas, ar sudelioji mintis ko nori is renginio. Tada pasipila replikos ir tampi priesu, tipo: nusisneki, nesvaik, pats suorganizuok. Jokios demokratijos!

Siais metais dalyvavau visuose skelbtuose renginiuose (apart zemaitijos krasto) ir galiu paneigti nuomone, kad i si rengini susirinko daug ekipazu (turistai)

OPENas buvo labai gerai. Purvo, vandens, pelkiu iki soties. Tad nepamirstam taip pat kokybiskai sudelioti ir kitos klases trasa, kad nuoskaudu nebutu. Arba tinkamai informacija apie rengini pateikim.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Viduli, mano akim ziurint-perlenkei gan stipriai lazda. Maniau ,kitaip... :( kazkokia pratrukusia neapykanta pasilaikyt galejai sau ir gerbk zmones, kurie tave mielai prieme ir stengesi. Neklysta tik tie , kas nieko nedaro(visiem zinoma sena tiesa). ir apskritai - sventos karves tik danguj,deja. <_< nuliudinai...juodai :huh:

Man paciam nera malonu rasyt.

Bet kaip pasakyt, kad isgirstumet nuomone.

Klysti yra zmoniska! Del karviu, atsakyti negaliu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ko jus ta zmogeli uzsipuolet? ka nebegalima savo nuomones isreiksti ir padiskutuoti kas buvo gerai kas blogai renginyje? mano akimis jis teisingai ir kalba,kad kam tada dzipas jei vazineti asfaltu ir zvirkeliais. as suprantu sunku gauti leidimus miskuose,bet bent jau padaryti du tris taskus kur tikrai dzipas padirbtu. dar vienas pastebejimas,komentarai del gerviu,kad mechankes i tr3,vien todel kad jos greiciau trauke. Tai tada ir ''sportines '' varnas reikia mesti i tr3,nes jos gerokai greiciau traukia uz paprastas taip iseina. Kitam renginy nusimato openas tik 33 ratai,35 jau tr3. logiskai pamastom kurios masinos lygesnes :1. 33 mt pries 35 mt?

2. 35 mt pries 40 traktorinius ir portaliniais tiltais?

faktas tik tas,kad kuo daugiau riboja tuo maziuo dalyviu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sutinku kad visi ribojimai mazina dalyviu skaiciu.bet sutikit kad bent minimali tvarka turi buti,nes kitap kiekviename renginyje bus kalnai gincu ir dickusiju. sakiau apie savadarbes mech.gerves,o sport.varnos spec.tam gaminamos ir naudojamos,taip kad cia nelabai vykes palyginimas :D iki 33 ar 35,manau kad iki 35,o 37 jau ziurim vietoje kur i opena ar i tr3

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

xebra nesipykit. vidulis dave geru pastabu, gal tik "tonas" grieztokas buvo. bet manau kad organizatoriai i tai atsizvelgs. kita vertus negali visiems itikti, as asmeniskai turizma isivaizduoju kaip orientacini pazintini rengini su seimom ir vaikais ne ant laiko pakepant desreles. o taskus pelnyti uz uzduociu (ne dzipiniu, o kur reikia galva pasukti ar kitus sugebejimus parodyti) ivykdyma, o ne dzipo kisima i gilu purva. ok, minimalaus purvo noretusi, bet organziatoriaus reikalas padaryti rengini, dalyviu reikalas i ta rengini vaziuoti arba ne.

 

ir nereikia cia pulti drabstytis purvais vieni ant kitu ir pradet "bybiais matuotis", tipo kas labiau patyres bekelej ar kas kietesnis ir i gilesni purva lenda. o konstruktyvi kritika ir naudingi patarimai manau visada welcome.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

pirmiausia noriu PADEKOTI VISIEMS VISU RENGINIU ORGANIZATORIAMS

renginys buvo superinis, gal buvo kazkokiu minusiuku, bet tai manau visiskos gyvenimo smulkmenos...

Vidulio issakyta nuomone yra tik nuomone ir pasiulymas ateiciai, jei organizatoriai tures galimybiu tikrai i pastabas atsizvelgs ir ives kazkokiu pakeitimu...

o siaip kazkaip juntama tendencija siekti priziniu vietu - sportinis interesas ir azartas aisku gerai, tai priezastis tobuleti, bet kiekvienas renginys turi savo specifika ir cia jau prasideda pasirinkimo laisve... reikia apsispresti kokio formato renginiuose dalyvauji pagal savo interesus ir technikos galimybes ir nebus "parkiu" - svarbiausia suprasti, kad visur pirmas nebusi - kai kur smagu tiesiog sudalyvaut, patirties susikaupt, pasilazdavot susmigus kur iki ausu...

jei kazkam nepatinka vienas ar kitas organizatorius - manau nereikia ant jo pilti pamazgu - siulai ka reiktu pakeisti ( ka Vidulis labai teisingai ir kulturingai pdare), jei pokyciu nera, tau tas formatas nepriimtinas - nevaziouoji, bet kam vienas kita menkinti...?

taigi reziumuojant siulau teikti pasiulymus organizatoriams ir siekti kad tokie renginiai taptu dar geresniais ir turinciais savas specifines tradicijas, o ne rietis...

 

sekmes visiems purve ir iki malonaus susimatymo pelkej:)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai ir vazinek pas pona grigaiti,o ne strojink organizatorius.vienakart suorganizuok ,sup rasi kaip lengva visiems itikti :unsure:

Kaip ir minejau pirmam laiske, kad atsakysiu kulturingai ir be pykcio.

Pono GG ir kitu organizatoriu as neisaukstinu ir nenoriu ju viesinti. Jie tikrai profesionaliai tvarkosi ir sugeba suderinti viska iki smulkmenu. Gerai, kad ju dar yra ir patirties semiasi is kaimynu.

Trokai!? Kodel tu manai, kad isakius sveika kritika - strojinu organizatorius. Atvirksciai, as juos gerbiu ir palaikau visu 100%.

Kaip ir minejo vienas is forumieciu, kad galim padet organizatoriams, kaip pavyzdi paminejo studentukus kurie galejo pateisejauti prie SRo. Dar norejau pamineti, kad vienam sudetinga sudelioti trasa. Kolegos is siu apylinkiu tikrai padetu ir atskleistu turimu perliuku trasoje. Pats mielai prisideciau.

Del misko derinimo, negaliu nieko pasakyti- neteko to daryti, bet is burio kolegu atsirastu kuris sugeba sutarti. Jeigu nepasiseks, nieko tokio - svarbu pameginti.

 

Dar karta pasikartosiu: organizatorius gerbiu, palaikau ju idejas, ryzta ir niekada ju nezeminau ir nezeminsiu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vidulio pasisakymai yra teisingi del turistu trasu,pats dalyvavau ir maciau jas,tikrai tai trasos ne visureigiui.Kad sportinis interesas yra,tai faktas.Mes zvyrkeliais minem gan nuo dusios,bet kaip turi lekti tie,kurie uzeme prizines vietas,as to neisivaisduoju.Del gerviu,moletuose trasa buvo tik gervems skirta,jei po ratais butu kietas dugnas ir pravaziuojamas tik tr3,tas suzukis butu likes toli.Teisybe,jei jau reikia skirstyti mechanines gerves pagal klases,tai ir warnas ir kiniecius reiktu isskirt,paprastas mt padangas ir bugerius isskirt.O kur det tuos,kurie su blokiruotem vaziuoja? Visais laikais buvo ziurima(bent jau nuo 2000m.kiek as pamenu)ratai ir prosvaisa.Ir aplamai,vieningos nuomones nebus.Reikia tik pries rengini pateikti issamia informacija apie ji,iskart kiltu maziau neaiskumu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.