Pereiti prie turinio

gal kas turejo tokia bėdą


Rekomenduojami pranešimai

o velnias žino, nusipirkai iš Prancūzijos, dabar daro kėbulinius, bandžiau atsidaryti iš viršaus bet išorėje jokių svirtelių nėra reikia atsukti keturis varžtelius iš viršaus razdatkės ir lysti į vidų, šiaip lygtais lenkta svirtelė bet kai aš jos gyvenime nematęs be čeholų ką aš žinau prie obuolio į dešinę palinkusi... Gal tokia ir turi būti. Kėbulas muštas lengvai, rėmas neliestas. Sparnas ir kapoto kapas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jo dabar prisiminiau, kazkada buvo atejes amerikonas 80 TLC irgi negalejau pajudint svirties. Tai teko nuimti svirti ir ismankstinti svirties ivore, nes matyt nuo gimimo nebuvo judinta. Gal tai pirmas vaistas.

 

2 RimuiK-mano 80 su AT- razdatke jungiasi tik N ir P padetyse kai variklis uzvestas.

 

 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

šiandieną po visų dažymų nulėkiau prieš tech apžiūrą pasitikrinti važiuoklę bei už tuo pačiu paspresti klausimėli neduodantį ramybės, meistriokas atkėlė kulisą uždėjo į vietą ir viskas veikia ir junginėjasi o rudžių ten gyvenime nebuvo, pats pasakė kad kažkokiu budu rasdatkėje kulisos galas papuolė ne i ta šliaužiką bet kaip tai atsitikti galėjo jis nesupranta, tai gal pavažinėjus pasikartos, tai tada reikės kulisą keisti. Traukių tokių kai ir išvis ten nėra... Kaip gazone šratukas ir pagaliukas ir viskas... :rolleyes:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.