Pereiti prie turinio

Dėl kelių mokesčio:


Jurgens

Rekomenduojami pranešimai

dėl žemes ūkio subjektu:

žemes ūkio subjektams yra gražinamas PVM už automobilio įsigijimą, plius ŪKININKUI galima naudoti degalus DŽ paskirties, nes įstatymu neapibrėžta, kam DŽ degalai yra reikalingi ūkininkui, įstatymas rašo, kad savo ūkio ūkininkui reikmėm yra naudojami degalai, t.y. laukų aparimui ir savo reikalu sutvarkymui, t.y.: savo ūkio reikmėm :), plius degalai gaunami nuo lauku deklaravimo , kiek ha turi ir kokia ūkine veikla vystai, tiek ir gauni "saliarkos" :)

išvada:

- kai perki atvira bagažine keturių vietų ar dviejų auto, vadinama pickup-farmer, tai gauni atgal PVM nuo auto sumos plius auto salono garantijos 3 metai arba 100 000 km., tada apsimoka. gali drožti kokius 7 metus be galvos skausmo. (pats esu ūkininkas, informaciją valdau :):) ).

bet ..... bet geriau tuos pinigus investuot i kokia nauja pirtele arba i klėtį, nei pasiimti naujos gamybos plastiko krūva su senos idėjos ir seno principo važiuokle, bei varikliu, tik nauja kaina?

pvz.:

pasiemi L 200 arba NAVARA , kaina beveik vienoda, apie 89 000 lt, grazina apie 16 500 lt. turi aparata 3 metam be savo remonto, veikia garantinis. po trieju metu turi ta pati aparata, jis nepakito, jo savybes tos pacios. sukisai apie 70 000 lt ir jautiesi kaip I- os klases dzipuose, tik permokejai keturis kartus ir pavede Tave pasibaigus garantiniam.

mano nuomone tokia :

- geriau sukisti 40 000 lt i sena ir ji padaryti "BE priekaistu", su visa garso izoliacija (ko senuose nera), o likusius 30 000 lt sukisti i pirtele arba kleti su dviem galais.

nu nebent pries kaimynus zarysovaca su nuliova tacka kils didelis noras, :) :).....

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.